STIRI Liga I Marquinhos îşi cere drepturile de la Oţelul

Marquinhos pe cand evolua la OtelulMarquinhos pe cand evolua la OtelulDupă ce pe 22 octombrie Comisia de Soluţionare a Litigiilor i-a dat dreptate lui Marcus Vinicius Vidal Cunha în speţa cu Oţelul, fotbalistul brazilian devenind liber de contractul cu echipa noastră, deoarece nu a fost plătit, acesta continuă procesul cu clubul roş-alb-albastru cerându-şi acum drepturile băneşti. Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au amânat decizia până joi 4 decembrie, când va avea loc un nou termen.


Marquinhos a plecat de la Oţelul de luni bune şi jucase deja, cu dispensă de la FIFA, pentru FK Qabala, echipă din Azerbaidjan antrenată de către Dorinel Munteanu. Jucătorul şi-a denunţat unilateral contractul cu echipa noastră şi a plecat, deşi se afla încă sub semnătură cu formaţia roş-alb-albastră. Brazilianul a considerat că e îndreptăţit să devină liber de contract după finalul sezonului trecut, fiind neplătit de 5 luni, dar Legea Insolvenţei l-a împiedicat. Atunci, Marquinhos a ales să fugă la formaţia antrenată de Dorinel Munteanu, iar conducerea Oţelului, prin vocea directorului de scouting, Andrei Rusu, a anunţat că fotbalistul va avea probleme din această cauză, el având o înţelegere cu formaţia gălăţeană până în 2017! Nu a fost aşa, el fiind declarat liber de contract pe 22 octombrie, fără alte obligaţii faţă de Oţelul.
Recent, el a fost văzut în mai multe rânduri prin Galaţi şi le-a urat baftă foştilor săi colegi în tentativa acestora de a scăpa de a retrogradare: „Am venit să-i salut pe băieţi, am avut zile libere. Am foarte mulţi prieteni aici, fotbalişti, cei care lucrează aici. Şi am venit să-i salut un pic, să-i văd, să mai vorbim un pic, că mi-era dor de toţi de aici.”

Marcus Vinicius Vidal Cunha, poreclit "Marquinhos", a venit la Oţelul în urmă cu mai bine de un an, fiind liber de contract. Micuţul mijlocaş ofensiv a fost crescut şi a jucat doar la Parana Club până a ajuns la Galaţi. În perioada junioratului a avut parte de mai multe selecţii la naţionala U15 a Braziliei. Per total a reuşit 12 goluri în doar 40 de meciuri pentru Oţelul, în toate competiţiile. În sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 10 reuşite, 6 goluri fiind marcate din penalty, în doar 26 de meciuri jucate.

Login sau crează cont pentru a comenta              |