STIRI Liga I Apel către suporteri!

cortegiu ultras otelulcortegiu ultras otelulLiga Suporterilor Gălăţeni, împreună cu „Dunărea Bătrână”, lansează un apel către toţi suporterii Oţelului de a veni la stadion, la meciul de duminică, 7 decembrie, cu ASA Tg. Mureş, ultima partidă din acest an de pe teren propriu. Mai mult, pentru a marca mai bine momentul, ultimul joc de acasă din anul în care se împlineşte jumătate de secol de la înfiinţarea clubului, invităm suporterii să vină de la ora 13.30, la Păpădie, locul în care am celebrat câştigarea campionatului în urmă cu trei ani şi jumătate.


Iată şi mesajul de mobilizare scris de Valentin Tudose, preşedintele Ligii Suporterilor Gălăţeni:

„Duminică echipa noastră OŢELUL GALAŢI susţine ultimul meci al sezonului în faţa propriilor suporteri. Fac un apel către fanii gălăţeni să vină la stadion în număr cât mai mare, să-şi susţină echipa, singura pentru care bate inima noastră! OŢELUL are nevoie de noi, noi avem nevoie de OŢELUL!
Sa sărbătorim duminică, pe stadion, serbările Galaţiului. Cu victoria de duminică, sărbătorile vor fi mai frumoase şi speranţele de viitor mai mari!
Pentru a marca evenimentul şi pentru a le arăta tuturor gălăţenilor că OŢELUL NU MOARE, invit suporterii, indiferent de locul pe care-l ocupă pe stadion, sau de brigada din care fac parte, să ne întâlnim "SUPORTERI TOŢI", DUMINICĂ, LA ORA 13,30, "LA PĂPĂDIE". De acolo să plecam spre stadion cu steaguri, fulare, eşarfe, să cântăm pentru singura echipă pe care o iubim! FORŢA OŢELUL! FORŢA GALAŢI!”, a spus Vali Tudose.

Astfel, duminică, de la ora 13.30, suporterii Oţelului se strâng la Păpădie, de unde se pleacă în grup către stadion pentru meciul cu ASA Tg. Mureş.

Login sau crează cont pentru a comenta              |