STIRI Liga I Dumitru Hotoboc, jucătorul lunii noiembrie la Oţelul!

Dumitru HotobocDumitru HotobocPortarul Dumitru Hotoboc a fost ales de către suporteri drept cel mai bun jucător al Oţelului din luna noiembrie şi urmează să fie premiat de către redacţia „Dunărea Bătrână”, în numele fanilor gălăţeni. Pe următoarele trei locuri s-au clasat Florin Cernat, Cristian Cristea şi Constantin Mişelăricu.


Este a doua oară în cele patru luni de la lansarea campaniei când câştigă un portar, după ce Plopeanu a fost ales jucătorul lunii august. Hotoboc are meritul să fi încasat un singur gol în partidele oficiale din luna noiembrie, chiar dacă printre adversarele Oţelului s-au numărat Petrolul şi Astra, plus că trei din cele patru jocuri s-au disputat în deplasare. De asemenea, a fost declarat omul meciului după remizele albe obţinute la Petrolul şi la „U” Cluj. Astfel, a căpătat şi porecla „Hotoblock”.
Altfel, în urma tragerii la sorţi, dintre cei care l-au votat pe Hotoboc, Alan Avaloh a fost desemnat câştigătorul a două bilete la unul dintre meciurile Oţelului din returul de campionat.

Vă mulţumim pentru voturile acordate!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 viorel21 » 03-12-2014 18:21

Da, meritat.. Felicitari ! :P

viorel21

  •  
  •  

#2 Aruon » 03-12-2014 19:07

Multumesc mult pentru cele 2 bilete pe care le voi primi

Hotoboc clar merita titlul asta pe luna noiembrie
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |