STIRI Liga I Avdic: „Nu mi-am primit salariul de 3 luni”

Marcel AvdicMarcel AvdicOțelul a oficializat în această săptămână despărțirea de mijlocașul german de origine bosniacă, conform unui comunicat prin care se spunea că „rezilierea s-a produs pe cale amiabilă și în deplin acord cu clubul nostru. Jucătorul de 23 de ani a hotărât să părăsească Oțelul Galați din motive strict personale”. Fotbalistul are însă altă versiune și explică faptul că această decizie este motivată de neplata salariilor în ultimele 3 luni, concomitent cu trimiterea acestuia la echipa secundă a clubului. De asemenea, Avdic a ținut să mulțumească în mod special suporterilor Oțelului pe care îi consideră forța acestui club.

„Contractul meu cu Oțelul Galați a fost reziliat. Motivul a fost mai mult decât simplu. Timp de 3 luni nu mi-am primit salariul, mi s-au propus și promis foarte multe lucruri care nu au fost respectate. Am fost mutat la a 2-a echipă, după hotărârea domnului antrenor Tibor Selymes, fără ca să mi se explice de ce această hotărâre a fost luată și care a fost motivul acestei decizii. M-am simțit foarte jignit din cauza acestei decizii, necunoscând acest sentiment de necomunicare între domnul antrenor și jucătorul său.Îmi pare nespus de rău că s-a ajuns în această situație. Pe aceasta cale aș vrea să mulțumesc fanilor care stau cu toată puterea și mândria lor de gălățeni în spatele acestui club. RESPECT FANIILOR fără care acest club nu ar fi existat !Cu această ocazie am cunoscut o nouă minunată țară cu o nouă cultură. Am văzut și cunoscut locuri și lucruri frumoase. Am întâlnit oameni minunați care în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, nu au uitat sa fie fericiți în această luptă pentru supraviețuire pe care o duc zi de zi, muncind enorm pentru foarte puțini bani. Aș vrea tot pe această cale să mulțumesc domnului Ovidiu Burcă care mereu și-a respectat cuvântul și promisiunile. Vă doresc numai bine, al vostru număr 7 - Marcel Avdic' !”, a postat mijlocașul pe pagina sa de Facebook.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 05-12-2014 12:29

Multumim pentru timpul scurt petrecut la Otelul si pentru cuvintele frumoase la adresa fanilor..ma intreb cati fotbalisti de la noi mai sunt in locul lui Avdic, fara salarii platite de luni de zile..

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 AlexCiprian » 06-12-2014 13:55

După ăsta cine urmează ? :lol: Enes Sipovic cumva ? :-|

AlexCiprian

Login sau crează cont pentru a comenta              |