STIRI Liga I Tudorie şi Moglan, încă 4 ani la Oţelul

Robert MoglanRobert MoglanAtacantul şi fundaşul central, ambii de 18 an,i au semnat contracte de profesionişti pe o perioadă de 4 ani cu clubul Oțelul Galați. Cei doi tineri au debutat deja pentru echipa mare, "Tudy" fiind deja un “veteran” al lotului lui Tibor Selymes. Ambii jucători fac parte din lotul lărgit al naţionalei de tineret.

Ovidiu Burcă: „Tudorie și Moglan au semnat contracte de profesioniști cu noi și suntem bucuroși că am reușit să îi convingem pe acești tineri de mare perspectivă să rămână la noi. Avem foarte mare încredere în ei. Acordăm o atenție deosebită tinerilor crescuți în pepiniera proprie pentru că ei au un atașament special față de Club, aceasta e filosofia noastră. Să ne iubim jucătorii pentru că ne vor da foarte mult la schimb!”

Alexandru Tudorie: „Sunt fericit că am ajuns la o înțelegere cu Clubul și, pentru mine, va fi o perioadă mai bună decât a fost până acum. Ce contează e ce vom face în Campionat. Sperăm să continuăm mai bine. Trebuie să rămânem cu capul plecat și să adunăm puncte."

Robert Moglan: „Sunt bucuros că am semnat cu Oțelul Galați. Este o onoare pentru mine deoarece sunt suporter al acestei echipe, tata m-a adus de mic la stadion, e o «boală» de familie. Sper să o ținem pe același drum.”

Aurelian Drăgan (şef Centru Juniori): “Tudorie și Moglan sunt tineri, pot face multe pentru Oţelul. În ceea ce privește strategia Clubului, obiectivul nostru este formarea de jucători și întărirea loturilor de juniori.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 05-12-2014 12:55


Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Florin22 » 05-12-2014 13:08

Citez pe Alexandru C.:
viata-libera.ro/.../...


Cand echipa nu are nici un sponsor serios cred ca era o decizie inteleapta, daca se va gasi un sponsor care sa bage bani la Otelul atunci si echipa de fete va juca iar ! Pacat pt ca eram atat de aproape dar prefer ca prima echipa sa supravietuiasca si sa iesim din groapa in care ne aflam acum decat sa ne afundam si mai tare !
+1

Florin22

  •  
  •  

#3 Myhay20 » 05-12-2014 16:24

Se spunea acum vreo doua saptamani ca Otelul va semna cu un sponsor din afara, cine poate spune in ce stadiu mai este?

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |