STIRI Liga I “Avem cele mai mici preţuri la bilete”

Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Team-managerul Cristi Munteanu a făcut un nou apel către suporterii gălăţeni, pentru ca aceştia să se prezinte în număr cât mai mare la meciul de mâine cu ASA Tîrgu Mureş. Oficialul a explicat şi motivele pentru care fanii roş-alb-albaştri ar trebui să vină la stadion, explicând că Oţelul nu poate trăi fără oamenii din tribune sau peluze.


Cristi Munteanu: „Este foarte important să avem un public numeros la partida aceasta. Dacă învingem suntem în grafic. Nu putem să-l câştigăm decât împreună cu suporterii. Fac apel la toţi suporterii să rupă 10 lei din salariu şi să vină să ajute această echipă. Închipuiţi-vă ce ar însemna să dispară Oţelul din peisajul sportiv gălăţean. Ar fi un dezastru. De exemplu, Brăila nu mai are echipă de Liga 1 de mult şi ar fi foarte greu dacă ar rămâne şi Galaţiul fără echipă în prima divizie. Este important pentru jucători să fie încurajaţi. Întâlnim o echipă foarte bună. Nu întâmplator se află pe o poziţie fruntaşă în Liga 1. ASA are în componenţă jucători cu experienţă, care sunt trecuţi de 30 de ani. Nu va fi uşor, dar jocul echipei noastre din ultimele partide ne dă speranţe că ne vom impune. Nu puteam lăsa intrarea liberă, pentru că gruparea noastră se află într-o situaţie finaciară foarte grea. Avem cele mai mici preţuri la bilete din toată Europa. Suporterii, care nu sunt puţini, trebuie să dovedească faptul că sunt alături de echipă şi să plătească 10 lei pentru un bilet. Nu există preţuri mai mici decât la noi. Eu sunt convins că suporterii vor veni în număr mare la partida de duminică, pentru că jucătorii au nevoie de ei. Băieţii au dovedit că au caracter şi suporterii trebuie să-i răsplătească şi să fie alături de ei. Ar fi extraordinar ca la ultimul meci al anului pe teren propriu stadionul să fie aproape plin. Cred că şi premiile pe care le oferim vor contribui la o afluenţă mare de spectatori. Nu este puţin lucru să petreci aproape două săptămâni alături de jucătorii favoriţi în cantonament."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 06-12-2014 17:44

Se spunea acum vreo doua saptamani ca Otelul va semna cu un sponsor din afara, cine poate spune in ce stadiu mai este?

Myhay20

  •  
  •  

#2 whitesmith » 06-12-2014 18:04

Babicule fără supărare...ai văzut vreun suporter nemulţumit de preţul biletelor? Problema e in altă parte...sa mai apuci bilete....tipăriţi mai multe să nu mai rămânem pe afară.......
+1

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |