STIRI Liga I Enes Sipovic se desparte de Oţelul

Enes SipovicEnes SipovicBosniacul care e de aproape 6 ani la Galaţi îşi va rezilia astăzi contractul cu formaţia gălăţeană! El a anunţat acest lucru pe pagina personală de Facebook prin următorul mesaj: “Acum adio, cine ştie unde şi cine ştie când... De mâine contractul meu cu FC Oţelul va fi şi oficial reziliat...”


După ce ajunsese chiar căpitan în anumite meciuri din acest sezon, Sipovic a intrat din nou într-un con de umbră şi nu a mai prins nici măcar lotul de 18 în ultima vreme.

Enes a ajuns la Galaţi pe când avea o vârstă fragedă, din postura de speranţă a fotbalului bosniac, fiind titular în naţionala U19 a ţării sale. La început a prins un singur meci la Oţelul, în sezonul 2009-2010, la un 3-0 contra Gloriei Bistriţa, joc disputat pe propriul teren. În rest a fost folosit cu precădere la echipa a II-a a clubului.
Fundaşul central cu un gabarit impresionant, măsurând 1,94 metri la 90 de kilograme, s-a impus apoi în fotbalul de primă divizie, dar nu la Oţelul cum era de aşteptat, ci după împrumutul la Petrolul Ploieşti, unde a făcut un tur de campionat bun în 2011, fiind titular în 18 meciuri. Deşi se vorbea despre readucerea sa la Galaţi încă de atunci, Enes a mai fost împrumutat în Liga a II-a, la Farul Constanţa, sub comanda lui Viorel Tănase, care îi fusese antrenor la “satelit” şi s-a impus şi aici ca titular, iar în vara lui 2012 a revenit în sfârşit "acasă".
De atunci, fundaşul bosniac a strâns între timp 29 de partide în tricoul roş-alb-albastru, marcând şi un gol, prea puţin parcă, dacă ne gândim că a aparţinut timp de aproape 6 ani de Oţelul.
Pe plan internaţional a fost om de bază în reprezentativa de tineret (U21) a Bosniei, dar a depăşit vârsta şi nu mai poate evolua la acest nivel.

Sreće i uspjeha, Sipa!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Oxigen » 08-12-2014 13:05

De când a fost un bun coleg si a mers la spital la exclusul de Avdici...nici lotul de 18 nu l-a mai prins. Păcat ca pe mâna lui Miselaricu s-au pierdut puncte destule...dar, orgoliile se pare ca sunt mai mari decât dorința de a ne salva de la retrogradare. Si noi, ca suporteri, vedem doar spuma ce se vărsa din paharul agitat... :(

Oxigen

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 08-12-2014 18:49

Nu e nici o pierdere, drum bun Sipo si multa bafta la viitoarea ta destinatie!
+1

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |