STIRI Liga I Cristi Munteanu: “Galațiul fără Oțelul ar fi ca un om fără suflet”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLegenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, acum team-manager al FC Oțelul Galaţi, a vorbit la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM) despre importanța suporterilor la stadion şi în finalul intervenției a lansat un exercițiu de imaginație.  

„Echipa noastră când a trecut prin momente mai puțin bune și când a făcut apel la suporteri tot timpul gălățenii au venit și au umplut stadionul, au ajutat echipa de foarte multe ori. Când echipa a câștigat campionatul sau când au luptat pentru rămânerea în Liga I. Doar împreună cu suporterii putem salva echipa de la retrogradare. Degeaba aducem jucători, ne antrenăm, dacă nu se umple stadionul. Acum este un moment aniversar, împlinim 50 de ani. Sunt oameni care s-au născut, au crescut și au îmbătrânit cu această echipă. Galațiul fără Oțelul ar fi ca un om fără suflet. Îi rog pe suporteri să facă un exercițiu de imaginație, ce ar însemna Galațiul fără Oțelul?”  

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 09-12-2014 14:26

duminica , pe o vreme cainoasa , suporterii au fost alaturi de Otelul ! dar unde a fost Otelul . e adevarat, am intalnit o echipa valoroasa cu un antrenor care a dovedit inca o data ,ca stie sa-si aseze elevii in teren ! acum, l-as ruga eu pe Cristi Munteanu sa faca un exercitiu de imaginatie si sa se gandeasca cum va reusi Otelul in retur sa obtina din 17 meciuri ,10 victorii si vreo cateva egaluri care sa-i asigure ramanerea in prima liga ? poate a aflat ca Grigoras este liber de contract !!?!
+1

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |