STIRI Liga I Scrisoare impresionantă de despărţire a lui Sipovic

Enes SipovicEnes SipovicEnes Sipovic, fundaşul central al Oţelului, care a anunţat aseară că îşi reziliază contractul cu grupare roş-alb-albastră, a transmis public, prin intermediul „Dunărea Bătrână”, o scrisoare de final, în care a mulţumit, într-un mod impresionant, tuturor celor care l-au ajutat în perioada sa de la Galaţi. Vă redăm integral conţinutul scrisorii:


"Mulţumesc, Galaţi!
 
„Pregăteşte-ţi bagajul, Enes! Mâine, pleci în România.” Cuvinte ce încă îmi răsună în minte…6, 6 anişori au trecut de când am auzit că vin în ţara lui Dracula, Hagi şi Dorinel Munteanu. Dorinel mi-a rămas în minte după golurile marcate împotriva Bosniei în 2002.
 
A venit timpul să fac cunoştinţă cu o limbă străină, cu o altă mentalitate şi cu o altă perspectivă asupra vieţii.
 
Galaţi, o a doua casă. Oţelul, familia
 
„Bine ai venit în familie”, au fost primele cuvinte spuse de către omul care în acea perioadă a format cu adevărat o familie şi a reuşit să cucerească România în fotbal. Marius Stan, unul dintre cei mai importanţi oameni care au adus fericire şi bucurie oamenilor de pe malul Dunării. Îi mulţumesc acestui domn pentru tot ce a făcut şi, în special, că a avut încredere în mine.
 
În perioada petrecută la Oţelul s-au schimbat mulţi antrenori. Vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat, care m-au ajutat să evoluez atât ca jucător cât şi ca om. Un loc special în inima mea îl au două legende, două embleme ale clubului nostru, Viorel Tănase şi Tudorel Pelin. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi oferit, pentru că m-aţi primit ca pe un membru al familiei.
 
În familia Oţelul am avut fraţi-colegi minunaţi, cărora le mulţumesc şi le urez mult succes şi sănătate în carieră şi în viaţă.
 
Mulţumesc suporterilor pentru susţinerea şi încurajarea echipei noastre. „Dunărea bătrână ne-a învăţat/ Să fim cavaleri de neuitat” este cântecul pe care n-o să-l uit niciodată, care mereu îmi va aduce aminte de o galerie frumoasă, de un stadion frumos. Îmi doresc să aveţi încredere în jucători, în noua conducere, să aveţi încredere în Vlad, Ovidiu şi Babicu (Cristi), deoarece sunt convins că obiectivul de anul acesta va fi atins.
 
Îmi place să cred că am lăsat măcar o urmă pe unde am trecut atât psihic cât şi fizic, plăcută sau mai puţin plăcută, pentru ca nimeni să nu mă uite. Dacă nu s-a întâmplat asta încă, cel mai probabil am să mă întorc.
 
Al vostru, SIPO!"
 
Redacţia „Dunărea Bătrână” îi mulţumeşte în numele suporterilor Oţelului lui SIPO pentru toată perioada sa petrecută la Galaţi şi îi transmite mult succes în continuare. De asemenea, îi transmitem pe această cale lui SIPO că Galaţiul îi va fi întotdeauna o casă care îl va primi călduros!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 08-12-2014 14:44

Otelari adevarati nu te vor uita niciodata Sipo!!
+1

granata

  •  
  •  

#2 vitzamina » 08-12-2014 16:43

La revedere Sipo! Cine stie unde si cine stie cand...
Mesajul asta il mai vazusem si in iarna dar m-am bucurat ca ai ramas. Totusi ciudat cum din capitan, te-am vazut din ce in ce mai rar.
Raman in minte cu sufletul pe care l-ai aratat pe teren. Jucatorul caruia ii pasa capitanul Miselaricu arata capitanul din vestiar.
Raman in minte si cu nervii din meciul cu Petrolul unde ne-ai facut praf.
Lasi in spate si bune si rele. Sper sa te intorci!

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |