STIRI Liga I Marquinhos a pierdut banii de la Oţelul

Marquinhos apartine de QabalaMarquinhos apartine de QabalaComisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a respins recursul fotbalistului Marcus Vinicius Vidal Cunha ca inadmisibil, aşadar Oţelul  nu mai este obligată să-i plătească brazilianului banii, mai ales că acesta a fugit de la echipă înainte de începerea sezonului, deşi mai avea contract până în 2017.


Marquinhos a plecat de la Oţelul de luni bune şi jucase deja, cu dispensă de la FIFA, pentru FK Qabala (Azerbaidjan). Jucătorul şi-a denunţat unilateral contractul cu echipa noastră în vară şi a plecat, deşi se afla încă sub semnătură cu formaţia roş-alb-albastră. Brazilianul a considerat că e îndreptăţit să devină liber de contract după finalul sezonului trecut, fiind neplătit de 5 luni, dar Legea Insolvenţei l-a împiedicat. Atunci, Marquinhos a ales să fugă, iar conducerea Oţelului, prin vocea directorului de scouting, Andrei Rusu, a anunţat că fotbalistul va avea probleme din această cauză, el având o înţelegere cu formaţia gălăţeană până în 2017! Nu a fost aşa, el fiind declarat liber de contract pe 22 octombrie, fără alte obligaţii faţă de Oţelul.

Marcus Vinicius Vidal Cunha, poreclit "Marquinhos", a venit la Oţelul în urmă cu mai bine de un an, fiind liber de contract. Micuţul mijlocaş ofensiv a fost crescut şi a jucat doar la Parana Club până a ajuns la Galaţi. În perioada junioratului a avut parte de mai multe selecţii la naţionala U15 a Braziliei. Per total a reuşit 12 goluri în doar 40 de meciuri pentru Oţelul, în toate competiţiile. În sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 10 reuşite, 6 goluri fiind marcate din penalty, în doar 26 de meciuri jucate.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 12-12-2014 06:57

ce porcarie, muncesti si nu primesti bani cu lunile, iar daca lipsesti o luna ti se taie toate drepturile salariale anterioare. Probabil cel mai bine intra in medical. Pacat ca am ajuns un club de kkt, cu seriozitate zero. Pai ce jucator o sa mai vina cand cauta pe Google Otelul si citeste stirea asta?

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |