STIRI Liga I Cr. Munteanu: “Avdic a cerut să plece”

Avdic si Sipovic au parasit OtelulAvdic si Sipovic au parasit OtelulInvitat în ediția 36 a emisiunii Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, team-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a oferit detalii suplimentare despre plecarea mijlocașului german de origine bosniacă, Marcel Avdic.


Cristi Munteanu: „El a venit la noi cu lacrimi în ochi, trist, supărat, ne-a spus că bunica lui este bolnavă de cancer, vrea să plece acasă să fie alături de ea. Suntem oameni, și eu și Ovidiu Burcă și Vlad Răpișcă, vrem să conducem clubul altfel. Nu poți ține un jucător dacă vrea să plece, nu poți forța pe cineva să rămână lângă tine. Astfel am ajuns la rezilierea contractului.”  

Purtător al tricoului cu numărul 7, Marcel Avdic a avut opt apariții pentru Oțelul, contabilizând 557 de minute jucate în Liga I. Ultima oară când a intrat a fost la meciul cu Steaua București, din etapa a X-a a Ligii I, disputat pe 5 octombrie 2014, la Galați. La scurt timp după această partidă, mijlocașul a fost operat de apendicită și, până de curând, s-a aflat în recuperare în Germania.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |