STIRI Liga I Cernat şi Leca mai cred în salvare

Florin Cernat & co. inca mai cred in salvareFlorin Cernat & co. inca mai cred in salvareCei doi jucători au vorbit despre punctele puţine obţinute în turul de campionat de către Oţelul, iar căpitanul a dat un exemplu grăitor de revenire, din Turcia, de unde a evoluat el. Şi fundaşul central Mihai Leca a îndemnat la optimism, spunând că dacă fotbaliştii oţelari vor evolua ca în ultima parte a turului atunci se pot salva în 2015.


Florin Cernat: „În Turcia, cu Kardemir Karabükspor, am încheiat turul cu 12 puncte, iar în retur am făcut 32 de puncte și am terminat pe locul 9. Suporterii Oțelului să fie optimiști, se poate întoarce totul!”

Mihai Leca: „2014 a fost un an excelent pentru mine, mai ales în partea de final, deși pentru echipă nu a fost foarte bun. De când am venit la Oțelul, am avut parte de antrenamente profesioniste și am adunat o singură înfrângere în șase meciuri din campionat. Eu zic că, dacă în 2015 vom evolua așa cum am făcut-o în ultima parte a turului, avem motive să fim optimiști. Le mulțumim gălățenior că sunt alături de echipă și în momentele dificile și le dorim sărbători fericite!”

Login sau crează cont pentru a comenta              |