STIRI Liga I Hotoboc a primit premiul de „Jucătorul lunii noiembrie”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuPortarul Dumitru Hotoboc a fost desemnat de fanii Oţelului drept cel mai bun jucător al gălăţenilor din luna noiembrie. Astfel, „Dunărea Bătrână” l-a premiat pe Hotoboc cu o plachetă pentru evoluţiile sale convingătoare din luna noiembrie şi i-a urat mult succes în continuare.

La patru luni de la lansarea campaniei „Jucătorul lunii” de către redacţia noastră, două dintre premii au fost câştigate de portarii Oţelului. Dacă în august cel care s-a impus în faţa fanilor a fost Dragoş Plopeanu, de această dată Dumitru Hotoboc a fost desemnat de către suporteri drept cel mai bun jucător al roş-alb-albaştrilor. Celelalte două premii i-au fost atribuite de fani lui Cristian Cristea, în două luni consecutive.
Contribuţiile decisive ale lui Hotoboc în remizele cu Petrolul şi „U” Cluj, ambele încheiate 0-0, au fost determinante în stabilirea câştigătorului pentru luna noiembrie. În plus, în noiembrie, Hotoboc a încasat un singur gol în patru partide oficiale.
Campania „Jucătorul lunii” va fi reluată odată cu reînceperea returului de campionat.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 viorel21 » 13-12-2014 16:41

Merita premiul.. Sanatate si mult succes in continuare Dumitru !!

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |