STIRI Liga I “Pandurii este o echipă mai bună decât Oțelul”

Tibor SelymesTibor SelymesÎnvins de 3 ori de Pandurii în numai 3 luni, antrenorul Tibor Selymes a recunoscut că Pandurii Târgu Jiu formează la această oră o formaţie redutabilă pentru Oţelul. Tehnicianul îşi îndreaptă deja gândul către viitor şi spune că are nevoie de 5,6 jucători de valoare pentru a se putea gândi la salvare.


Tibor Selymes: “Trebuie să fim sinceri cu noi. Pandurii este o echipă mai bună decât Oțelul. Noi trebuie să vedem ce vom face în viitor. Am avut momente când puteam să egalăm. Orice meci este important pentru noi. Tragem linie după acest meci și sper că împreună cu conducerea să fim inspirați, să aducem jucători de valoare pentru că altfel va fi foarte greu. Avem nevoie de cinci, șase jucători."

Dan Nistor (jucător Pandurii Târgu Jiu): "Scorul putea fi mai mare. Am și ratat multe ocazii. Am vrut să ne bucurăm puținii suporteri care au venit. Dacă am câștiga această Cupă, ne-am mai spăla din rușine. Îi dedic acest gol fostului antrenor, Petre Grigoraș."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 geo007ro » 14-12-2014 08:10

Acum oricum nu mai are vreo importanță, dar de ce nu a jucat Cernat în meciul din cupa ligii? Mi se pare ciudat ca cel mai valoros jucător să nu fi evoluat în meciul ăsta. cu el în teren ne-am fi descurcat mult mai bine.

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |