STIRI Liga I Munteanu şi Burcă sunt apreciaţi şi de Marius Stan

Marius Stan (FOTO Marian Brailescu)Marius Stan (FOTO Marian Brailescu)Chiar dacă se află în continuare într-un război tacit cu patronul Adamescu şi cu oamenii acestuia de la TNG, primarul Marius Stan apreciază totuşi doi oameni din conducerea Oţelului.

Este vorba despre team-managerul Cristi Munteanu şi despre managerul sportiv Ovidiu Burcă. Fostul preşedinte al Oţelului i-a felicitat pe cei doi pentru că încearcă să readucă suporterii cu faţa către echipă, lucru de lăudat având în vedere condiţiile vitrege de la club.

Marius Stan: "Îi felicit pe Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă pentru că într-adevăr încearcă, în condiţii nu simple, deloc simple, îmi dau seama cu ce probleme se confruntă, dar încearcă să întoarcă echipa cu faţa către public. Ceea ce e lăudabil.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 14-12-2014 18:07

O sa vedeti ca in 2015, clubul se va vinde, fac cum nefac si salveaza clubul , apoi o sa se auda ca stan a ajutat si el la salvarea echipei . apoi vin alegerile si tot stan iese primar ..:-"

Johnny8

  •  
  •  

#2 Florin22 » 14-12-2014 19:04

Citez pe Johnny8:
O sa vedeti ca in 2015, clubul se va vinde, fac cum nefac si salveaza clubul , apoi o sa se auda ca stan a ajutat si el la salvarea echipei . apoi vin alegerile si tot stan iese primar ..:-"


Da-mi voie sa te contrazic, daca echipa se va salva de la retrogradare si se va gasi un sponsor care sa ajute clubul M.Stan nu va mai fi primar in 2015 si nu ne vom salva cu ajutorul lui. dar daca mai tii minte el a zis clar ca nu baga nici un ban atata timp cat TNG -Adamescu este la club...chiar si cand multi dintre cei pe care adamescu ia pus la club au plecat, Stan nu pare sa fie prea dornit de-a da o mana de ajutor. Din partea mea nu are votul pt 2015 ! si va strict fotbalistic!
+1

Florin22

  •  
  •  

#3 Tudor » 14-12-2014 23:06

Florin22 pai chiar daca oamenii lui Adamescu au plecat, Adamescu tot este.
Jonhnny8 de unde stii tu ca se va vinde? Ai ceva informatii?

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |