STIRI Liga I Cristi Munteanu: „Vrem 4-5 titulari”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, Pro FM-Lider FM, team-mananagerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a anunțat că echipa pe care o conduce mai are nevoie de 4-5 jucători care să poată evolua direct ca titulari.

„Mai avem nevoie de 4-5 jucători de valoare, titulari, care să ne ajute să câștigăm meciuri. Sutem în căutări, nu vrem să ne grăbim. Avem un plan de transferuri trebuie să fim atenți pentru că nu mai avem un retur la dispoziție. Vom fi foarte atenți, vom gândi de zece ori înainte să luăm o decizie. Vom încerca să rezolvăm transferurile din timp, pentru a prinde şi cantonamentele cu echipa. Avem nevoie şi de o pregătire foarte bună în iarnă. E posibil să vină şi unul sau doi jucători după ce începem pregătirile, dar dacă va fi aşa, fiţi siguri că în acest caz ar avea o valoare mult peste ceea ce avem acum.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 16-12-2014 12:20

Pai si unde a zis ca vin? A zis ca avem nevoie, dar pana sa vina...

Tudor

  •  
  •  

#2 Denis » 16-12-2014 17:18

Sa speram ca vor veni inainte de cantonament. Ma bucur ca a revenit Tamasanu. Asta inseamna ca vom merge iar la munte si se va pune accent pe conditia fizica.

Clar, avem nevoie de intariri pe aproape toate posturile, dar avem nevoie urgent de un fundas dreapta.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |