STIRI Liga I Cristi Munteanu, despre Ottenhoff și Altama

Sanaa AltamaSanaa AltamaLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a vorbit despre ultimele două achiziții ale echipei pe care o conduce.


Despre olandezul Bryan Ottenhoff, cel care a debutat la Oțelul în meciul de Cupa Ligii de la Târgu Jiu, legenda roș-alb-albastră a spus: „A fost doar un prim meci, nu poți să dai verdicte după doar un joc. Avem nevoie de întăriri de cel puțin cinci titulari care să ajute echipa.”
Legat de Sanaa Altama, team managerul a afirmat: „Am mare încredere în el, nu poți fi un jucător slab dacă ai jucat în Ligue I din Franța. Va semna cu noi un contract până în vară, apoi dacă vom rămâne în Liga I contractul se va prelungi automat.”

Altfel, vineri, 19 decembrie, de la ora 19.00, team-managerul Cristi Munteanu va fi prezent la lansarea cărții „50 de ani, 50 de legende” la Sala Sporturilor „Dunărea”. La eveniment şi-au anunţat prezenţa aproximativ 30 dintre cele 50 de legende ale Oţelului, care vor fi premiate de către publicaţia suporterilor „Dunărea Bătrână”.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |