STIRI Liga I Pregătiţi-vă de autografe! Tofan şi Maleş vin la lansarea cărţii!

Costin MalesCostin MalesCătălin Tofan şi Costin Maleş, cele două legende ale Oţelului care şi-au petrecut întreaga carieră la formaţia roş-alb-albastră, au confirmat că vor fi prezenţi la lansarea cărţii „50 de ani, 50 de legende”, care va avea loc vineri, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dunărea”.

Pe lângă faptul că şi-a dedicat întreaga carieră Oţelului, Cătălin Tofan încă păstrează recordul de meciuri jucate în tricoul formaţiei roş-alb-albastre în prima divizie.
Tofan şi Maleş merită tot respectul suporterilor gălăţeni şi vă aşteptăm pe toţi suporterii Oţelului, să-i răsplătim cum se cuvine pentru devotamentul arătat de cele două legende pe parcursul carierelor.

Vineri, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor, va avea loc lansarea cărţii „50 de ani, 50 de legende” şi vor fi premiate cele 50 de legende ale Oţelului, la împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea clubului. Cartea de colecţie costă 25 de lei. Vă aşteptăm!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vioara19 » 17-12-2014 22:24

sincer nu ar fi mai bine daca sar tine secret cine vine ? poate asa ar fi mai spectaculoasa aceasta lansare a cartii. :D . e doar o opinie :D

vioara19

  •  
  •  

#2 Dregan » 17-12-2014 23:09

Citez pe vioara19:
sincer nu ar fi mai bine daca sar tine secret cine vine ? poate asa ar fi mai spectaculoasa aceasta lansare a cartii. :D . e doar o opinie :D

Mare secret oricum nu e. Ca doar se cunosc cele 50 de legende :lol:

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |