STIRI Liga I STATISTICI: Vezi cifrele Oţelului din tur

Otelul a scos mai multe puncte in deplasareOtelul a scos mai multe puncte in deplasareOțelul a disputat în acest tur de sezon 21 de meciuri, 17 în Liga I, 2 în Cupa României și 2 în Cupa Ligii. Gălățenii au înregistrat un bilanț negativ în aceste partide, reușind doar 3 victorii cu Rapid (acasă) și Ceahlăul Piatra Neamț (deplasare), în campionat, respectiv CF Brăila (deplasare), în Cupa României.

Oțelarii au obținut 7 remize, în timp ce 11 jocuri au reprezentat eșecuri pentru echipa roș-alb-albastră, golaverajul total fiind negativ: 10-29.
În campionat, Oțelul a încheiat turul pe penultima poziție a clasamentului (17), având acumulate 12 puncte în urma celor 2 victorii, 6 egaluri și 9 înfrângeri înregistrate, golaverajul fiind 7-24. Dacă în trecut stadionul Oțelul era o fortăreață pentru echipă, în acest tur favoriții noștri au scos mai multe puncte în partidele disputate în deplasare, 7 puncte (o victorie, 4 egaluri, 4 înfrângeri - golaveraj 2-13), în timp ce acasă au obținut doar 5 puncte (o victorie, 2 egaluri, 5 înfrângeri - golaveraj 5-11).
Cel mai bun marcator în tur a fost Cristian Cristea cu 5 goluri (4 în Liga I și unul în Cupa României), urmat de Alexandru Tudorie - 2 goluri (ambele în Liga I), în timp ce alți 3 jucători au punctat o singură dată: Zaharia (Liga I), Emil Jula (Cupa României) și Iulian Popa (Cupa României). Cele mai multe assist-uri le-au oferit Florin Cernat și Lucian Murgoci (câte 2), în timp ce Cristian Cristea, Cosmin Stoian, Helder Tavares, Stelian Cucu și Dan Popescu au dat fiecare câte o pasă decisivă de gol. În ceea ce privește evoluția portarilor, Dragoș Plopeanu a avut o medie de 4.06 parade/meci (1.5 intervenții decisive), Dumitru Hotoboc 3.47 parade/meci (0.94 intervenții decisive), Alexandru Vlasie 1.67 parade/meci (0.33 intervenții decisive), iar Gabriel Abraham 1.94 parade/meci (doar 45 de minute evoluate).
Analizând cele 21 de partide disputate de Oțelul în prima parte, vă vom prezenta mai jos statisticile medii pe meci a grupării roș-alb-albastre. Astfel, oțelarii au avut o medie de 429 de pase pe joc, dintre acestea un procentaj de 76% fiind reușite, în timp ce jucătorii au oferit 7 pase-cheie. La poartă, jucătorii au șutat de 10 ori pe meci, însă doar 3 dintre acestea au fost pe spațiul porții. Posesia medie înregistrată a fost de 44%, în timp ce media cornerelor obținute a fost de 2.8. Fotbaliștii noștri au inițiat 22 de contraatacuri, iar alte atacuri au reieșit din lovituri libere din apropierea careului în fiecare partidă. Aducerea unor jucători tehnici, precum Florin Cernat sau Ruben Brigido, a crescut media driblingurilor la 19 pe meci, 57% dintre acestea fiind reușite. Gălățenii au fost implicați în 192 de dueluri pe meci (50% câștigate), dintre care 62 au fost dueluri aeriene (50% câștigate), în timp ce media de tackling-uri a fost de 33 (57% reușite), rezultând 18 faulturi pe partidă.

Login sau crează cont pentru a comenta              |