STIRI Liga I “Transferurile care vor urma trebuie să aducă un plus”

Florin CernatFlorin CernatÎntr-un interviu acordat Monitorului de Galaţi, căpitanul Florin Cernat a vorbit despre pregătirea de iarnă, transferurile ce se vor realiza la echipă şi şansele de salvare de la retrogradare ale Oţelului.


Florin Cernat: “2014 a fost şi cu bune şi cu rele. Eu încerc să iau doar lucrurile bune din acest an. Am încercat să salvăm cât am putut turul de campionat. Trebuie să facem o pregătire de iarnă de excepţie şi apoi veţi vedea altă echipă. Pregătirea de iarnă sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, adică să ne salvăm de la retrogradare. Orice echipă are nevoie de întăriri. Am fost informat că vor veni jucători în această pauză competiţională. Depinde însă şi ce jucători vor veni. Avem nevoie de jucători care să nu aibă nevoie de o perioadă lungă de acomodare. Într-adevăr am marcat foarte puţine goluri. Sper ca jucătorii care vor veni să dea o mai mare forţă ofensivă echipei. Jucătorii care vor sosi trebuie să fie la un nivel mai ridicat decât fotbaliştii pe care îi avem în lot la ora actuală. Transferurile trebuie să aducă mereu un plus. Problema este că achiziţiile costă. Conducerea a spus că va face rost de bani pentru transferuri. De unde vor veni banii asta nu mă interesează pe mine. Eu îmi doresc să fie bine la echipă. Este adevărat că şi alte echipe au probleme financiare, dar pe mine mă interesează în primul rând ce facem noi. Să câştigăm noi şi după aceea ne uităm şi la alţii. Vă spun un secret. Când eram la Karabukspor aveam tot 12 puncte după turul campionatului şi s-au făcut câteva transferuri, iar în retur am câştigat toate meciurile de acasă şi am făcut 32 de puncte. Eram pe primul loc în retur cu Galatasaray. Am terminat pe locul 9 acel campionat. Şanse sunt, speranţe sunt, trebuie doar să ne facem treaba. Cu siguranţă domnul profesor Tămăşanu ştie ce are de făcut ca să ne aducă la un nivel fizic foarte ridicat. Eu sper că voi fi tot la Oţelul, echipa mea de suflet şi din vară încolo. Gălăţenilor le urez sănătate, bucurii şi multe împliniri. Eu îmi doresc să fiu ferit de accidentări şi atunci voi arăta cu adevărat de ce sunt în stare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 21-12-2014 22:15

Hmmm...anul trecut am facut cateva transferuri reusite, chiar foarte bune, jucatori care ulterior atingerii obiectivului (evitarea retrogradarii), au fost alungati in special prin neplata.
−1

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |