STIRI Liga I Anamaria Vasiliu, despre „50 de ani, 50 de legende”: „Nu pot decât să felicit inițiativa celor de la Dunărea Bătrână”

Dunarea BatranaDunarea BatranaȘefa Direcției Județene pentru Sport și Tineret Galați, Anamaria Vasiliu, a comentat la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, evenimentul de vineri seara de la ”Polivalentă”, lansarea cărții „50 de ani, 50 de legende”.


Anamaria Vasiliu: „Nu pot decât să felicit inițiativa celor care au organizat evenimentul, aici mă refer la redacția publicației online a suporterilor www.dunareabatrana.ro. A fost foarte frumos, am avut senzația plăcută a unui meci de fotbal pe stadion mai ales că a venit şi galeria Oțelului. Cred că sportivii noștri care au adus performanțe merită acest lucru, merită să fie susținuți și încurajați.”    

Volumul ”50 de ani, 50 de legende” este dedicat celor 50 de ani de existență ai FC Oțelul Galaţi și este semnat de Marius Cernat, Marian Săvăstru și Vlad Drăgan. Cartea mai poate fi achiziționată momentan doar pe comandă apelând numărul de telefon 0765 441 702.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |