STIRI Liga I “Ar fi un dezastru pentru fotbalul românesc”

Vlad RapiscaVlad RapiscaDupă ce team-managerul Cristi Munteanu a vorbit despre posibilele probleme ce pot apărea cu banii din drepturile TV, ideea îi bântuie încă pe oficialii Oţelului.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă deţinătorul drepturilor TV pentru Liga I nu ar mai plăti tranşa din luna ianuarie, administratorul special Vlad Răpişcă s-a raliat celorlalţi conducători din fotbalul românesc şi a explicat că acest lucru ar putea devasta fotbalul românesc. Acesta a explicat că dacă suma ar scădea acest lucru ar fi un dezastru pentru cluburi. Cu toate acestea, oficialul Oţelul spune că are în continuare încredere în Liga Profesionistă de Fotbal că va rezolva aceste probleme.

Vlad Răpișcă: „Ar fi un dezastru pentru fotbalul românesc să scadă suma pe care urmează să o primim. LPF negociază în numele nostru. LPF înţelege ce ar însemna pentru echipe înjumătăţirea sumei pe care ar urma să o primească. Avem încredere în LPF pentru că este un organism profesionist, unde noi mereu am găsit sprijin şi suport.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |