STIRI Liga I STATISTICI (2): Oţelul, agresivitatea şi penalty-urile

Jucatorii Otelului au vazut prea mult rosu in fata ochilorJucatorii Otelului au vazut prea mult rosu in fata ochilorOțelul a disputat în acest tur de sezon 21 de meciuri, 17 în Liga I, 2 în Cupa României și 2 în Cupa Ligii. Deși agresivitatea din teren a fost una în limitele normalului, jucătorii Oțelului au fost aspru pedepsiți de arbitri, de cele mai multe ori pe nedrept, astfel că oțelarii au primit un număr record de cartonașe: 48 galbene și 10 roșii! 


În partida Oțelul - Concordia Chiajna (1-2), gălățenii au avut cei mai mulți eliminați, 3 jucători primind cartonașe roșii: Abraham, Karlik și Cojoc. Cel mai penalizat jucător oțelar a fost Lucian Murgoci, acesta încasând 8 cartonașe galbene și unul roșu.
Un alt capitol la care arbitrii au avut un rol decisiv a fost cel al loviturilor de pedeapsă, arbitrii dictând un singur penalty pentru Oțelul, astfel că echipa noastră ocupă ultimul loc în acest  clasament.
Forma oscilantă din acest sezon și pierderile masive de jucători din vară sunt transpuse și în valoarea lotului, acesta valorând doar 7,15 milioane de euro, cu o scădere de  29,6% (3 milioane de euro) față de acceași perioadă a anului trecut, atunci când suma totală se ridica la 10,15 milioane de euro. Cei mai bine cotați jucători actuali sunt fundașii stânga Dan Popescu și Lucian Murgoci (450.000 de euro fiecare), în timp ce Florin Cernat, Cristian Cristea, Constantin Mișelăricu, Mihai Leca și Alexandru Tudorie valorează fiecare 400.000 de euro, conform portalului Transfermarkt.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 26-12-2014 13:40

Am fost furati ca-n codru! Dar exista Dumnezeu, si roata se va intoarce!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |