STIRI Liga I Mesajul lui Viglianti pentru fanii Oţelului

foto: Marian Săvăstrufoto: Marian SăvăstruUnul dintre cei 50 de oameni importanţi din istoria Oţelului, Gabriel Alejandro Viglianti, care a fost inclus în cartea „50 de ani, 50 de legende”, a transmis un mesaj către fanii roş-alb-albaştrilor cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea clubului.

„Dragi gălăţeni, suporteri ai Oţelului, vă transmit cu inima plină de bucurie şi mândrie de a fi parte din istoria clubului cu ceea ce a fost posibil din partea mea. Vă spun că o parte mare din viaţa mea este acolo, într-un loc în care niciodată nu mă gândeam şi unde am prins rădăcini. O legătură va fi mereu între noi, o să mă întorc la Galaţi cândva, cu inima mare şi cu orgoliul de a fi un gălăţean-argentinian şi o să vă mulţumesc mereu pentru respectul şi iubirea primită din partea voastră. Vigli al vostru, mulţumesc!”

Cei care n-au putut ajunge la lansarea cărţii „50 de ani, 50 de legende” şi doresc să o achiziţioneze, o pot face apelând la numărul de telefon 0765 441 702 (orange). Persoana de contact: Marian Săvăstru. Cartea costă 25 de lei, iar dacă e cumpărată din afara oraşului, atunci trebuie plătit şi curieratul de către cel care o achiziţionează.

Login sau crează cont pentru a comenta              |