STIRI Liga I Viorel Tănase: ”Oțelul se poate salva de la retrogradare”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuViorel Tănase, legendarul jucător al Oțelului, s-a declarat optimist în intervenția de la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM) cu privire la șansele de evitare a retrogradării.


Viorel Tănase: „Suporterii trebuie să aibă răbdare cu Oțelul. Acum echipa este într-o situație dificilă în clasament, cu multă încredere și susținere din partea suporterilor Oțelul poate să rămână în prima ligă. În clasament distanța până la evitarea retrogradării este de șase puncte. Când a venit Grigoraș, în 2006, echipa era în aceeași situație, era pe penultimul loc cu nouă puncte. S-au dat afară 18 jucători, mă gândeam că voi fi și eu pe lista disponibilizaților însă domnul Stan mi-a spus că în jurul meu va construi o echipă. La fel va fi și cu Florin Cernat, am vorbit cu el, i-am spus că are o misiune și o responsabilitate foarte mare. În aceeași situație am fost și eu și, din postura de căpitan, am făcut legătura între jucători și staff-ul tehnic. Din punctul meu de vedere, din ce am văzut în ultimele etape, Oțelul a crescut fizic și tactic. Este nevoie de patru-cinci jucători pe posturile cheie din echipă. Tibi Selimeș știe foarte bine ce are de făcut, pentru că se vede o creștere în joc, se vede pregătirea. La mulți dintre jucători s-a văzut lipsa pregătirii fizice, dar, zic eu, cu acestă nouă conducere, cu stabilitate la nivelul băncii tehnice, Oțelul se poate salva de la retrogradare.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 28-12-2014 09:41

"Am primit cîteva oferte din strainătate, dar după 1 ianuarie voi da un răspuns. Aştept să văd şi ce se întîmplă la Oţelul.

La echipă este o situaţie dificilă şi toată lumea aşteaptă să vadă ce se va întîmpla. Ar fi o mare performanţă dacă scăpăm de retrogradare", a spus Florin Cernat la DolceSport.

Şi pentru Alexandru Tudorie, 18 ani, sînt oferte de transfer.

"Tudorie este un jucător foarte bun şi un fotbalist de care se interesează multă lume. Sîntem dispuşi să negociem şi nu vom cere bani. Noi mereu am vîndut la preţul corect", a spus Ovidiu Burcă, manager sportiv la Oţelul, pentru DigiSport.

bigsorin

  •  
  •  

#2 bigsorin » 28-12-2014 09:44

m-am lamurit pe digi gsp sunt varza

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |