STIRI Liga I “Nu este nimic pierdut!”

Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu a vorbit pentru Digi24 Galaţi despre turul de campionat al Oţelului. Team-managerul a făcut o analiză a primei părţi a sezonului 2014-2015 şi a afirmat că, deşi e conştient că se putea mai mult, toată lumea trebui să înţeleagă că nimic nu e încă pierdut, iar din retur speră la o mobilizare care să aducă cu sine împlinirea obiectivului, adică salvarea de la retrogradare.
Cristi Munteanu: “Îmi pare foarte rău că ne aflăm în situaţia în care ne aflăm, dar dacă analizăm pertinent şi vedem cu ce ne-am confruntat în turul acesta de campionat, cel puţin de când am veni noi la echipă, mă pot declara oarecum mulţumit. Că se putea mai mult asta ştie toată lumea. Nu pot să uit meciul de la Viitorul, când în minutul 30, la scorul de 0-0, echipa noastră a fost penalizată nedrept cu penalty şi cartonaş roşu. De asemenea, nu pot să uit meciul cu Steaua de acasă, când la 0-0, în minutul 17, primim din nou cartonaş roşu şi terminăm meciul în 10 oameni împotriva campioanei. Au existat şi greşeli din partea noastră, greşeli personale ale jucătorilor sau greşeli colective. Una peste alta cred că puteam mai mult, dar nici aşa nu este tragic din punctul meu de vedere. Mai sunt 17 meciuri de jucat în retur, suntem la o diferenţă de 6 puncte de salvare. Eu sunt optimist că vine perioada de pregătirte, am mare încredere în profesorul Tămăşanu, un preparator fizic care a muncit bine şi, pe parcursul campionatului, a reuşit să redreseze problema fizică a jucătorilor. De asta am mare încredere că va face o pregătire bună, iar din retur, aşa cum vrea şi Tiby Selymes, vrem să putem face pressing până în minutul 90! Pe finalul turului au fost acele 5 partide în care nu am pierdut contra unor echipe bune, dar a fost un consum psihic, iar la meciul cu Târgu Mureş cred că fotbaliştii noştri n-au putut să se mai încarce la nivel mental cum au făcut-o la Cluj sau la Petrolul. Ne aşteptam la o cădere, chiar vorbeam şi cu Ovidiu Burcă şi cu Tiby, pentru că în momentul în care nu ai făcut iniţial o pregătire bună, nu ai baza cum se spune, nu poţi termina turul în forţă. Unii jucători au venit pe parcurs ca Tavares sau Brigido, apoi gândiţi-vă că Florin Cernat sau Iulian Popa au jucat fără pregătire de vară. În plus, ceilalţi jucători putem spune că nici n-au făcut pregătire în vară. De asta cred ca am scos maximum din ce puteam să scoatem în acest tur de campionat. Însă nu pot uita că am şi fost dezavantajaţi clar de arbitraje. Cine ştie, poate din meciul cu Viitorul sau Steaua mai luam câte un punct în plus, erau puncte importante, dar avem 12 puncte, suntem la 6 de evitarea retrogradării. Nu este nimic pierdut! Un bun exemplu este CSU Craiova care nu câştiga deloc la început, apoi ne-au învins pe noi şi au devenit de neoprit. La fel sper să se întâmple şi cu noi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 scotianul » 30-12-2014 15:57

CSU Craiova are antrenor,noi din pacate nu prea avem...tot respectul pentru fostul fotbalist Tibor Selymes dar ca antrenor nu a confirmat

scotianul

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 30-12-2014 18:16

EWALD LIENEN!!! CAT AS VREA SA SE INTOARCA!

Nu neaparat ca era un antrenor foarte bun, dar era un super om, cat a fost antrenorul echipei a existat o conexiune speciala intre suporteri si echipa cum numai la Liverpool este... castigam, pierdeam, ne atragea din ce in ce mai mult de echipa. A umplut tot stadionul la 2 meciuri cu miza de a scapa de retrogradare. Incredibil! Si nu erau samantari, ci oameni care incurajau echipa, cantau, urlau, era un Spirit Lienen.
+1

Steel Dany

  •  
  •  

#3 Myhay20 » 30-12-2014 23:18

De acel sponsor din strainatate se mai aude ceva? Se zicea ca se va rezolva anul acesta, dar ....

Myhay20

  •  
  •  

#4 Alexandru C. » 30-12-2014 23:23

Citez pe Myhay20:
De acel sponsor din strainatate se mai aude ceva? Se zicea ca se va rezolva anul acesta, dar ....


Nu mai vine nimeni sa bage bani in fotbalul romanesc..2015 va fi un an negru pentru acest sport in Romania cu multe echipe in insolventa si desfiintate..

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |