STIRI Liga I “Suntem în discuţii cu 2 jucători români şi cu 4 din străinătate”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDupă turul dezastruos de campionat, Oţelul are nevoie de transferuri, de jucători de valoare care să schimbe faţa echipei. Cristi Munteanu a explicat că cei din conducere se află în discuţii cu nu mai puţin de 6 jucători: 2 români din Liga I şi 4 fotbalişti străini. Team managerul nu a oferit nume, dar a explicat că Oţelului îi trebuie jucători maturi, care să facă diferenţa prin experienţă. El speră să aducă noutăţile la echipă, chiar din prima zi de cantonament.


Cristi Munteanu: “În momentul ăsta, trebuie să recunosc, avem nevoie clar de 3-4 jucători de valoare, jucători care să facă diferenţa, cum au făcut-o N’Doye sau Mureşan cu noi, la meciul cu ASA Târgu Mureş sau Nistor la meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Avem nevoie pe lângă Cernat de alţi 3-4 jucători maturi, cu experienţă, care în momente grele ale jocului să aibă curaj, tupeu şi personalitate, să ţină echipa unită, să liniştească jocul. Avem o listă, Selymes ne-a spus ce posturi vrea acoperite, departamentul de scouting a venit cu jucătorii, i-am urmarit. Decizia finală e la antrenor, aşa e normal, el are filosofia pe care vrea să o imprime la echipă. Tiby i-a spus profesorului Tămăşanu că îşi doreşte ca această echipă să facă pressing până în minutul 90 în retur. Suntem în discuţii cu doi jucători români din Liga I şi cu 4 din străinătate. Nu vă pot da toate detaliile, ştiţi cum e: discuţi cu 6 jucători şi pot veni doar doi. La fel, poate vin toţi 6… Pe 12 ianuarie avem reunirea lotului, pe 14 ianuarie se face vizita medicală, iar pe 18 ianuarie plecăm la Poiana Braşov, unde vom sta 12 zile la Hotelul Piatra Mare, unde stă Oţelul de ani de zile, iar pe data de 3 februarie, în proporţie de 90%, mergem la un turneu de pregătire în Antalya. Pe data de 12 ianuarie sperăm să avem şi feţe noi în lot. Ideal este să îi avem pe toţi de la startul pregătirilor, dar ştiţi cum e, sunt negocieri, sunt discuţii, sunt mulţi factori care pot împiedica jucătorul să vină din prima zi. Sperăm să putem pleca cu toţii la pregătire de la început.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 r3b3lul24 » 04-01-2015 12:01

Sa speram ca se vor alatura ceva jucatori , ar fi buna si viteza lui Banel Nicolita , chiar daca nu e la capacitate maxima , dar e bine sa vina la inceputul pregaturilor daca vine , ca la nceputul campionatului sa fie apt 100%

r3b3lul24

Login sau crează cont pentru a comenta              |