STIRI Liga I Tudorie ar vrea să plece

Alexandru TudorieAlexandru TudorieChestionat de ziarul Fanatik cu privire la posibila sa plecare la Steaua, Alexandru Tudorie a mărturisit că nu l-a căutat încă nimeni pentru acest transfer, dar a precizat că şi-ar dori să plece de la Oţelul, chiar dacă a semnat recent un contract de profesionist pe 4 ani cu formaţia noastră. Tânărul atacant a afirmat totuşi că ar prefera să prindă un transfer afară, dacă ar avea de ales, pentru că acolo s-ar putea realiza mai repede din punct de vedere profesional decât în România şn opinia sa.

La final, el a explicat şi care a fost motivul pentru care nu a mai plecat la AC Milan pe când avea 16 ani.
Alexandru Tudorie este dorit de Steaua, conform presei centrale, clubul nostru cerând 400.000 de euro în schimbul jucătorului de 18 ani, bani care ar putea ajuta enorm Oţelul în această iarnă, când e nevoie linişte din punct de vedere financiar pentru realizarea transferurilor.

Alexandru Tudorie: "Pe mine nu m-a căutat nimeni din Ghencea. Am văzut şi eu declaraţiile domnului Cristi Munteanu cum că aş fi dorit de Steaua, dar de la interes până la semnarea actelor este cale lungă. Steaua este cea mai bună echipă din România, este campioană şi nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să joace acolo. Eu mă simt pregătit să fac acest pas. Din Ghencea te poţi transfera mai uşor în străinătate. Sincer, aş pleca afară dacă aş avea de ales. M-aş putea împlini mult mai rapid din punct de vedere profesional. Am fost în probe la AC Milan, dar nu am fost atent şi am semnat înainte o hârtie dată de Oţelul. Şi când cei de la Milan au dorit să mă legitimeze s-au trezit că Oţelul cere bani pe mine. Ei ştiau că sunt liber de contract. Dacă nu semnam acel document acum aş fi fost, probabil, la AC Milan."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 octavian » 02-01-2015 18:12

Sa plece o data ca m-am saturat de el :eek:

octavian

  •  
  •  

#2 Florin » 03-01-2015 10:46

Cand aud chestia asta ca steaua e cea mai buna echipa si nu exista jucator care sa nu-si doreasca sa joace acolo ma apuca toti dracii . Mentalitate de cacat !

Florin

Login sau crează cont pentru a comenta              |