STIRI Liga I Cristi Munteanu despre plecări

Cristi MunteanuCristi MunteanuTeam managerul Oţelului a explicat că mai mulţi jucători din actualul lot vor părăsi clubul de la malul Dunării în cel mai scurt timp. Munteanu a precizat că staff-ul tehnic, în frunte cu antrenorul Tibor Selymes, va hotărî la ce fotbalişti se va renunţa în această iarnă. Totuşi, oficialul roş-alb-albastru a ţinut să mulţumească jucătorilor pentru că au jucat la sacrificiu, chiar dacă mulţi şi-au arătat limitele în tur şi vor pleca.


Cristi Munteanu: “Dacă antrenorul nu foloseşte nume, nici eu nu vreau să dau încă nume de jucători care ne vor părăsi. În primul rând antrenorul e omul care îşi alege jucătorii, care renunţă la unii, care hotărăşte cine vine. Noi îi vom prezenta nişte jucători, dar el decide cine va veni, el va decide şi cine pleacă. Pentru că vor fi şi plecări şi veniri, altfel nu se poate... Am avut nişte discuţii înainte de meciul de la Târgu Jiu, eu cu Ovidiu Burcă, cu Tiby Seymes şi cu Vlad Răpişcă, am făcut o listă cu jucătorii de care va trebui să ne despărţim, am făcut o analiză înainte de a ne decide. Cei din staff-ul tehnic, adică Selymes, Sinescu şi Florea, au venit cu propunerile, ei sunt cei care răspund de rezultatele echipei. A rămas ca discuţia finală să aibă loc până la reunire. Ne vom întâlni în linişte şi vom hotărî ce e de făcut. De la Grădinaru toată lumea aşteaptă mult pe faza ofensivă, dar trebuie văzute şi lucrurile bune pe care le-a făcut în apărare. Pe fază defensivă s-a apărat mai bine ca Stoian sau Brigido. În momentul în care nu ai o echipă cu pregătire bună, nu ai 2-3 jucători de calibrul lui Cernat în echipă, trebuie să te organizezi în defensivă şi să scoţi ce poţi din fiecare meci prin atitudine, prin devotament, cum au şi avut băieţii de când am venit noi la echipă, cu excepţia meciului cu ASA. Aşa am luat puncte, aşa am primit doar două goluri în 5 etape, cu Grădinaru jucând bine pe apărare, cum a făcut-o la Petrolul sau la U Cluj. Într-adevăr nu a avut eficienţă pe atac. Nici noi nu suntem mulţumiţi de mai mulţi jucători, dar nu putem spune că aceşti copii nu vor. Cât au putut au tras de ei, nu a fost uşor, îi felicit pentru modul cum au abordat meciurile, au jucat la sacrificiu. Poate nu au avut realizări tehnice, asta e situaţia, de asta vrem să completam lotul cu câţiva jucători experimentaţi şi de valoare. Să vedem ce putem aduce.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 04-01-2015 10:58

eu cred ca plecarile sunt in functie de veniri cam asta e cauza care nu stim cine pleaca ,ei nu prea stiu cine vine

bigsorin

  •  
  •  

#2 r3b3lul24 » 04-01-2015 11:56

Gradinaru , Gradinaru , Gradinaru ....peste tot numai de el se vb ..... si cand ma gandesc ca de fiecare data cand ajunge mingea la el o pierde ..... eu nu inteleg de ce nu cautam sa imprumutam jucatori de la alte echipe , nu sa formam jucatori pentru Steaua , sa chiar sa experimentam jucatorii stelei , in cazul de fata. Brigido e de 100 de ori mai bun ca acest Gradinaru , dar se pare ca Selymes e tot stelist:D

r3b3lul24

  •  
  •  

#3 Issos » 04-01-2015 14:06

Gradinaru este unul dintre cei care ar trebui sa paraseasca echipa, e doar balast. Ar trebui un portar, un fundas central, cel putin, un mijlocas la inchidere, fundas dreapta si unul stanga, daca pleaca Popescu, 2 mijlocasi de banda, pe stanga si dreapta, un atacant.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |