STIRI Liga I Israelienii oferă prea puţin pentru Popescu

Dan PopescuDan PopescuAşa cum vă anunţam înainte de Anul Nou, fundaşul oţelar Dan Popescu ar avea o ofertă de transfer din prima ligă a Israelului. Apărătorul lateral stânga este unul dintre jucătorii care are de primit restanţe salariale încă de la începutul anului, iar conducerea clubului ar fi fost de acord cu o eventuală plecare, numai că suma oferită este considerată prea mică, mai exact 50.000 de euro. Trebuie precizat însă că Popescu se află în ultimele 6 luni de contract şi ar putea pleca gratis la vară.


Se pare că echipa care se interesa de el ar fi nimeni alta decât Maccabi Netanya, formaţie la care evoluează deja Gabriel Giurgiu şi Cristian Sîrghi, doi foşti campioni cu Oţelul în 2011. În condiţiile date însă, conducerea roş-alb-albastră nu ar fi de acord cu un transfer, mai ales că Oţelul ar rămâne descoperită pe partea stângă a apărării, Dan Popescu fiind unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai lotului antrenat de Selymes, în acest moment.

Dan Popescu a sosit la echipă în iarna lui 2013 chiar de la concitadina Dunărea. Mutarea sa la Oţelul a rezolvat în mare măsură problema din banda stângă, apărătorul lateral având evoluţii destul de apreciate. Fundaşul stânga s-a făcut remarcat prin prestaţiile bune de la Dunărea Galaţi, pentru care a evoluat de 67 ori în carieră, marcând 3 goluri. “Popeye” s-a mutat apoi la Oţelul pentru care a jucat de 52 de ori în toate competiţiile.
În acest sezon a fost titular în banda stângă a apărării, cu 14 apariţii în prima parte a campionatului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 04-01-2015 15:06

si eu cred ca 50000 e foarte putin la valoarea lui Popescu un jucator tanar,matur valoarea corecta ar fi minim 250000 euro daca nu sa ne ajute sa scapam de retrogradare

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |