STIRI Liga I “Situația financiară nu este deloc roz[...] Așteptăm banii din drepturile TV”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTeam-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a vorbit la emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre starea financiară a clubului pe care îl conduce:

„Situația financiară nu este deloc roz, dar nu este nici mai dramatică ca la alte echipe, ne situăm undeva la mijloc. Din păcate, jucătorii au plecat în vacanță fără bani, asta a fost situația, va trebui să ne descurcăm așa. Nu ne este ușor, fiecare are familie, dacă aveam bani în cont jucătorii își primeau drepturile. Așteptăm banii de la Ligă, din drepturile TV”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

Pe lângă banii de la televiziuni, Oțelul trage speranțe la surse de finanțare de la un sponsor din străinătate, variantă vehiculată de mai mult timp. “Încă se discută, este vorba de o firmă din străinătate care să fie sponsorul nostru principal, să fie pe tricourile jucătorilor”, a declarat la Lider Sportiv, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul Galaţi.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 07-01-2015 10:55

Vorbe, vorbe!
Ma gandesc, de ce ar fi sponsorul unei echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii tocmai o firma din afara tarii!
Asta o data, al doilea lucru pe care vrau sa il zic este ca era vorba ca aceste discutii sa se finalizeze in decembrie anul trecut pentru ca erau "discutii avansate"! Ce s-a intamplat si cat mai dureaza?

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |