STIRI Liga I Chipirliu revine la Oţelul

Bogdan ChipirliuBogdan ChipirliuPrima noutate din lotul Oţelului în ceea ce priveşte compartimentul ofensiv este cea a lui Bogdan Chipirliu, atacantul împrumutat de gruparea roş-alb-albastră la Fortuna Câmpina în turul de campionat.
Chipirliu a avut evoluţii apreciate în liga secundă, unde a reuşit să marcheze de patru ori în 13 partide.

Bogdan Remus Chipirliu (22 de ani) a înscris, în sezonul trecut, nu mai puţin de zece goluri în opt meciuri de play-off, ducându-şi formaţia, pe Fortuna Câmpina, în Liga a II-a, pe ultima sută de metri! Chipirliu a marcat de trei ori (de două ori golul victoriei) în nouă partide disputate pentru Dunărea, fiind decisiv în salvarea de la retrogradare a formaţiei de Liga a II-a în sezonul 2012-2013. De asemenea, la “satelit” a fost golgheterul echipei înainte de a fi trimis la Câmpina. Pe lângă postul de atacant, Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă, cât şi pe partea dreaptă a terenului. El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la o înfrângere cu Dinamo din acelaşi an, plus câteva prezenţe în meciurile amicale ale primei echipe. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a. A reuşit să marcheze golul victoriei pentru Oţelul la un amical disputat de formaţia gălăţeană cu Viitorul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 08-01-2015 19:15

Chipirliu e bun,dar vad ca nu se misca nimic la transferuri.Ne ducem de rapa incet incet..cred ca nu prea se vrea sa se faca ceva..Ar fi trebuit sa incepem pregatirile si sa avem transferuri noi ..dar nimic.Cum sa avem o gramada de victorii care sunt necesare in retur,asa?
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |