STIRI Liga I “Partea financiară sau locul în clasament pot speria jucătorii pe care vrem să-i luăm”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLuni, 12 ianuarie, jucătorii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Cei din conducerea echipei nu au avut parte de prea multă vacanță, iar despre acest aspect a vorbit team-managerul Cristi Munteanu:

„Au fost tot felul de frământări, de căutări, noi sperăm și avem încredere că vom aduce jucătorii pe care și-i dorește antrenorul”, a spus el la Lider Sportiv.

Cristi Munteanu a expus tot la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, și motivele pentru care unii jucători nu sunt de acord să vină la Oțelul: „Din păcate, nu depinde numai de noi, sunt mai mulți factori care concură, partea financiară, poziția din clasament, pot speria anumiți jucători pe care încercăm să-i aducem. Una peste alta așteptăm un răspuns de la jucătorii cu care am discutat, sperăm să fie unul pozitiv și să ne întărim lotul de jucători”, a încheiat legenda roș-alb-albastră.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Uzzy » 10-01-2015 13:53

Pana acum numai vorbe...vorbe si iar vorbe. Am fi prea naivi sa credem in salvare...
Intrebarea intreabatoare ar fi: De unde bani pentru supravietuire atunci cand vom fi in B? Insolventa va mai fi prelungita pana la anul, cand se va asterne desfiintarea. In B nu vom putea supravietui fara bani, iar de investitori, hai sa fim totusi seriosi. Cand vom avea un aeroport in Galati, poate atunci vom putea macar spera...

Uzzy

  •  
  •  

#2 Aruon » 10-01-2015 17:35

Avem 2 variante:Transferuri sau retrogradare.
Indiferent de speriatul jucatorilor sau nu,ne trebuiesc transferuri.Varianta a doua e prea dura sa o mai pronunt odata

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |