STIRI Liga I Sinescu pleacă la Petrolul!

Valentin SinescuValentin SinescuAntrenorul secund al echipei noastre, Valentin Sinescu, a declarat astăzi la Lider Sportiv că în proporţie de 99% va pleca de la Oţelul, urmând să accepte propunerea Petrolului Ploieşti de a activa pe acelaşi post ca la Galaţi, alături de Mircea Rednic, noul tehnician al găzarilor.

Ceea ce apăruse astăzi în Gazeta Sporturilor a fost astfel confirmat, iar Sinescu şi-a cerut scuze antrenorului Tiby Selymes, pentru că îl lasă într-o situaţie grea la Oţelul. Totuşi, secundul a făcut şi câteva precizări interesante, declarând că, după modelul Petre Grigoraş, este dispus să renunţe la o parte din restanţele financiare pe care Oţelul le are faţă de el. El a mai afirmat că până acum nu s-a reuşit niciun transfer din cele dorite de staff-ul tehnic la echipa noastră!

Valentin Sinescu: “Am primit o ofertă de la Ploieşti, oraşul meu natal. Am avut azi o discuţie cu cei de acolo, sunt foarte tentat să dau curs acestei propuneri. Am o obligaţie morală faţă de Selymes şi această ofertă îmi ridică probleme. Am avut o discuţie cu Tiby, i-am explicat că e greu să refuz, e o oportunitate şi l-am rugat să mă înţeleagă. Sper să nu mă judece prea aspru. Vizavi de activitatea mea scurtă la Galaţi, o voi trece la lucrurile plăcute. M-a impresionat publicul care încurajează echipa şi la greu! E o mare bucurie că am primit această ofertă. Îi cer iertare lui Selymes, unii m-au catalogat drept trădător, dar dacă va fi să ne despărţim vreau să rămânem prieteni şi voi păstra o amintire frumoasă despre oraşul Galaţi. N-am solicitat nimic de la Oţelul, voi face şi eu la fel ca Grigoraş şi voi renunţa la o parte din salariu. Las Oţelul într-o perioadă de zbucium şi fără un sprijin substanţial, adică 6 jucători de calibru. Va fi o misiune ingrată. Împreună cu Tiby, Cristi Munteanu şi cu Ovidiu Burcă am avut nişte obiective de transfer. Unele s-au dovedit inaccesibile, din cauza banilor. La momentul actual niciun obiectiv legat de transferuri nu a fost atins! Ne trebuie un atacant de calibru, un atacant care sa fie un marcator prin excelenţă. Cel puţin un jucător în benzi ne mai trebuie, acolo ne trebuie cineva să rezolve duelurile unu la unu. În proporţie de 99% plec de la Oţelul la Petrolul. M-a surprins plăcut oraşul de la malul Dunării şi am consideraţie până închid ochii pentru oamenii de la Galaţi.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 mj » 10-01-2015 16:22

Respect Valentin Sinescu!

mj

 •  
 •  

#2 Aruon » 10-01-2015 17:28

Asta e.Noi in momentul actual nu suntem o echipa tentanta si atragatoare ,trebuie sa recunoastem ca suntem in situatia in care suntem.Daca ne salvam,Doamne ajuta,la anul vor sta altfel lucrurile.Respect Valentin Sinescu.
Insa am auzit ceva ingrijorator foarte:ca nu s-a reusit niciun transfer.Daca nu aducem jucatori de valoare nu avem sanse,SERIOS acum.Conducerea sa faca ceva si sa aduca jucatori,avem nevoie de ei ca de aer.Hai Otelul!Am sperante mari

Aruon

 •  
 •  

#3 mj » 10-01-2015 17:29

Râpă și Neagu au refuzat să vină sub forma de împrumut până în vară. Adevărate caractere și doresc pe aceasta cale să nu se mai discute despre cei doi.

mj

 •  
 •  

#4 Aruon » 10-01-2015 17:39

Se vede cat de mult tin la Otelul.La fel ca Bourceanu care nu a zis nimic bun despre Otelul niciodata desi noi l-am lansat.Asta e,unii uita de unde au plecat,probabil vroiau cascaval mult

Aruon

 •  
 •  

#5 mj » 10-01-2015 18:58

Adevăratele legende se cunosc în momentele grele. Ambii jucători sunt crescuți în spiritul ros-alb-albastru dar ai uitat rapid. De la Bourceanu nu am așteptări el nefiind crescut în curtea noastră. Bourceanu a venit în curtea noastră într-un moment foarte greu pentru el și din cate știu dacă nu ar fi făcut pasul spre liga 1 ar fi renunțat la cariera fotbalistica. Acest tip Bourceanu e un oportunis, un tip care își uita trecutul, rădăcinile. Pentru mine LEGENDE sunt jucători precum :PARASCHIV, VIOREL TĂNASE, ION VIOREL, TOFAN, PELIN, VIGLIANTI, COSTIN, VIOREL ANGHELINEI, ANTOHI, NEA BORCEA, CALUGARU, ION GIGI, MALES, SIRGHI, VALI ȘTEFAN și lista poate continua.

mj

 •  
 •  

#6 Florin » 11-01-2015 18:35

Rapa si Neagu legendele pulii

Florin

 •  
 •  

#7 online » 12-01-2015 14:07

Citez pe Florin:
Rapa si Neagu legendele puliiLegendele pulii și-au dat acordul să vină împrumut până la vară la Oțelul, ai grijă de unde te informezi!

online

Login sau crează cont pentru a comenta              |