STIRI Liga I “Nu cred că vom avea nume noi la reunire”

Reunirea e maine 12 ianuarieReunirea e maine 12 ianuarieTeam-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a recunoscut la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că la reunirea echipei de mâine, 12 ianuarie, nu vor fi jucători noi!

“Nu cred că vom avea nume noi la reunire. Discuțiile și negocierile continuă. Am ofertat șapte jucători din care cinci români care joacă în România. Așteptăm să ni se confirme sau infirme și cred că în cursul săptămânii viitoare, până la cantonamentul de la Poiana Brașov, vom avea cel puțin trei dintre jucătorii pe care ne-am propus să-i aducem”, a explicat Cristi Munteanu.

În aceeaşi intervenţie de la Lider Sportiv, Babicu’ a vorbit puţin şi despre jucătorii cu care negociază pentru a evolua la Oțelul din retur: „Așteptăm confirmare de la Ionuț Neagu, dar dacă va pleca în cantonament cu Steaua nu ne mai gândim la el. Bănel Nicoliță mai vrea zece zile, așteaptă ofertele din străinătate, dar dacă nu se va concretiza nimic mi-a promis că va ține cont de oferta noastră şi în proporție de 99% va juca la noi. În cazul lui Cornel Răpă așteptăm să vedem, el nu a spus nu, dar este sub contract cu Steaua, depinde de vânzarea lui Szukala. Am mai purtat discuții cu Laurențiu Iorga, clubul de care aparține și-a dat acordul pentru un împrumut, mai rămâne să își dea și el acordul pentru un contract până la vară. Ne-am fi dorit să avem la reunire 2-3 dintre jucătorii cu care purtăm negocieri, dar fiecare așteaptă până în ultimul moment ceva mai bun din străinătate. Ne dorim ca până la finalul cantonamentului de la Poiana Brașov lotul să fie complet, pentru cantonamentul din Antalya, unde vom avea 10 jocuri amicale.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 11-01-2015 13:24

Greu de adusi jucatori cand vad in ce situatie este clubul atat din punct de vedere financiar, cat si pozitia rusinoasa de clasament..sunt curios ce jucatori vor fi maine prezenti la reunire..

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |