STIRI Liga I “Am găsit un fundaș central care a mai jucat în Franța și Germania”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLuni, 12 ianuarie, Oțelul va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului 2014-2015. Antrenorul principal, Tibor Selymeș, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că la reunire este posibil să avem totuşi un jucător nou:

“S-ar putea să fie o noutate la reunirea lotului de luni, 12 ianuarie. În cantonamentul de la Poiana Brașov vreau să plec cu toată echipa sau măcar 90-95% din lot.”

Tot la Lider Sportiv, fostul internațional a anunțat că sunt discuții cu 5-6 jucători și că un fundaș central care a mai jucat în Germania și Franța este aproape să semneze cu Oțelul. “Suntem în discuții cu 5-6 jucători. Fără transferuri ne va fi foarte foarte greu, chiar imposibil, să ne salvăm de la retrogradare. Noi trebuie să facem minim 28-30 de puncte. Am găsit un fundaș central care a mai jucat în Germania și Franța. Nu vorbesc de nume pentru că nu a semnat, nu pot să zic decât că este un jucător foarte puternic, înalt, care poate să ne ajute foarte mult.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 11-01-2015 11:10

conducerea trebuia sa vorbeasca cu 10 jucatori daca nu au certitudini,dacva stiau sigur ca vin jucatori sigur pe un post atunci nu cauta altii dar ei au vorbit cu 5,6 jucatori din care poate veni 1 si atunci ramanem descoperiti in continuare pacat ca a plecat Narcis era un conducator adevarat de club se fotbal cu experienta si priceput
−4

bigsorin

  •  
  •  

#2 flex » 11-01-2015 13:44

Suntem in funduletul gol !

flex

  •  
  •  

#3 flex » 11-01-2015 13:45

transferuri? se poate daca Munteanu si Burca fac pregatirea de iarna , macar sa fie la numar

flex

Login sau crează cont pentru a comenta              |