STIRI Liga I Oţelarii s-au reunit

Foto arhivaFoto arhivaS-a terminat oficial vacanţa şi la Oţelul, iar astăzi a avut loc reunirea lotului în vederea pregătirii returului sezonului 2014-2015, unul de foc pentru echipa noastră aflată pe locul 17 în clasament.

Antrenorul Tibor Selymes şi team-managerul Cristi Munteanu au ţinut o scurtă o scurtă conferinţă de presă în faţa jurnaliştilor, la care nu s-au anunţat noutăţi, iar apoi a urmat o scurtă şedinţă de pregătire pentru cei 22 de jucători prezenţi la reunire. Primul la încăzire a fost Florin Cernat, care a ieşit primul pe zăpada de pe stadionul “Oţelul”, aşa cum îi stă bine unui căpitan.
Ceilalţi 21 de jucători prezenţi au fost următorii: Dumitru Hotoboc, Gabriel Abraham, Alexandru Vlasie – Andrei Marus, Ciprian Milea, Robert Moglan, Andrei Miron, Mihai Leca, Constantin Mişelăricu, Silviu Ilie, Dan Popescu, Lucian Murgoci – Helder Tavares, Stelian Cucu, Daniel Dajbog (Oţelul II), Ruben Brigido, Răzvan Grădinaru, Cosmin Stoian, Eduard Dumitru (Oţelul II) - Alexandru Tudorie, Cristian Cristea.

Au lipsit: Dragoş Plopeanu, Karol Karlik, Iulian Popa, Emil Jula, Alexandru Zaharia, Sanaa Altama, Bryan Ottenhoff.

După scurta şedinţă de pregătire a apărut şi atacantul Bogdan Chipirliu, care s-a întors la Galaţi după împrumutul la Fortuna Câmpina, unde a marcat 4 goluri în turul ligii secunde.
Reuniunea a fost una destul de sumbră, fără noutăţi, şi cu puţini suporteri în curtea stadionului, dacă este să ne raportăm la anii trecuţi. În zilele următoare sunt aşteptaţi şi restul jucătorilor din lot, plus cel puţin trei transferuri până la plecarea în cantonamentul din Poiana Braşov.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 babicu » 12-01-2015 13:29

Dananae de la Craiova e pe lista de transferuri. Oare n-am putea sa il luam macar imprumut?

babicu

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 12-01-2015 13:45

Zaharia este apt de pregatire , pentru ca de cand a venit la Galati numai intr-o accidentare o tine ?

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 Aruon » 12-01-2015 16:47

Atmosfera de liga 2 din pacate..transferuri ioc..:( Trist ce a ajuns Otelul.

Aruon

  •  
  •  

#4 cosmin-florin » 12-01-2015 16:56

" Reuniunea a fost una destul de sumbră, fără noutăţi, şi cu puţini suporteri în curtea stadionului, dacă este să ne raportăm la anii trecuţi. " AVAND IN VEDERE CA REUNIUNEA A AVUT LOC AZI(luni) si la ora 10:00 credeati ca vor fi 2000 de suporteri ?

cosmin-florin

  •  
  •  

#5 Dregan » 12-01-2015 17:54

Citez pe cosmin-florin:
" Reuniunea a fost una destul de sumbră, fără noutăţi, şi cu puţini suporteri în curtea stadionului, dacă este să ne raportăm la anii trecuţi. " AVAND IN VEDERE CA REUNIUNEA A AVUT LOC AZI(luni) si la ora 10:00 credeati ca vor fi 2000 de suporteri ?

Reuniunea e mereu luni dimineata, dar in general a fost alta atmosfera in alti ani. Nu blamam suporterii ca nu au venit, ci prezentam starea generala a lucrurilor la Otelul...

Un "mic" exemplu: dunareabatrana.ro/.../...
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |