STIRI Liga I “Vreau 6 oameni cu experienţă”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa prima conferinţă din anul 2015, antrenorul Tibor Selymes a vorbit în faţa presei despre numărul de jucători noi pe care l-ar vrea, când şi-ar dori să aibă lotul complet şi despre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă jucătorii care ar urma să fie transferaţi.


Tibor Selymes: “E clar că nu pot să plec cu un lot în Poiana Braşov şi apoi să joace alţii în campionat. Tocmai de aceea am nevoie ca cel puţin 90% din lot să îl am la dispoziţie la munte. Orice jucător cu experienţă ne-ar ajuta. Vreau 6 oameni de acest calibru. Ne trebuiesc în retur cel puţin 28 de puncte şi de aceea avem nevoie de un lot puternic şi echilibrat. Aş vrea să fie concurenţă, să am pe cine mă baza şi pe banca de rezerve. Nimeni nu are locul de titular asigurat, dar cine se pregăteşte bine va juca în retur. Dacă ar veni Bănel Nicoliţă sigur ar da 100%, s-ar antrena exemplar, e un jucător muncitor şi ne-ar ridica nivelul echipei. Sunt mulțumit că cei din conducere depun toate eforturile pentru a aduce jucătorii pe care îi doresc.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 12-01-2015 16:54

Dinamo l-a transferat pe atacantul lui ASA Tg. Mureş, Henrique de Jesus

bigsorin

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-01-2015 18:50

Sper sa nu fie facute transferuri de mantuiala ,doar ca sa fie.28 de puncte se castiga cu oameni de valoare,de calitate.Oricum va fi foarte foarte greu.Tibor Selymes are mult de munca.Dar Hai Otelul!

Aruon

  •  
  •  

#3 Viciu » 12-01-2015 22:35

Ma intereseaza cam prea putin de soarta lui Henrique . Vorbele lui lacrimogene la despartirea de noi s-au cam batut cap in cap cu degetul peste buze la camera , la , culmea ! , pasa de gol data golului ce ne prelungea suferinta . Suferinta noua , suporterilor ( fie ei din tribune sau din teren ) si nu dusmanilor lui imaginari sau nu car i-au facut viata grea aici , printre ei si Lienen .

Oricum , Cernat renuntand 2 oferte din afara si tace ! - asta face cat 10 goluri in tot atatea meciuri pierdute , deale lui Henrique . Sa se transfere linistit , prefer sa retrogradez cu Cernat si Cristea daca chiar nu o fi alta cale , oameni care raman la greu cand chiar conteaza alaturi de Otelul , alaturi de noi .
+1

Viciu

  •  
  •  

#4 Denis » 12-01-2015 23:36

Retrogradarea nu este o optiune.

Trebuie sa ne salvam, si ne vom salva. Otelul nu moare. Suntem supercampioni, si vom continua in Liga I si in sezonul urmator. Am incredere ca daca echipa tehnica si jucatorii vor aborda urmatoarele 17 meciuri cu determinare si seriozitate putem obtine cel putin 28 de puncte (adica 1.7 puncte pe meci)

FORZA OTELUL!
+1

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |