STIRI Liga I Cristi Munteanu, despre banii din drepturile TV

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuCristi Munteanu, team-managerul FC Oțelul Galaţi a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că mult așteptații bani din drepturile TV sunt pe cale de a fi plătiți:

“Contractul cu Liga spune că banii din drepturile TV trebuiesc plătiți până la finalul lunii ianuarie. Din câte am înțeles banii sunt în țară, nu sunt probleme. Este foarte important să primim acești bani, de ei depinde soarta a 70-80% din echipele din Liga I.”

Altfel, pe lângă cantonamentul de la Poiana Brașov, stagiu ce va începe pe 18 ianaurie, Oțelul va pleca în cantonament la Antalya (Turcia), unde va susține mai multe meciuri amicale: „Deocamdată nu avem adversarii stabiliți pentru meciurile din Antalya. Avem mai multe oferte, în Antalya vor fi mai multe echipe în pregătiri. Vom avea două meciuri amicale în primul cantonament, cel de la Poiana Brașov, cu echipe din Liga a III-a sau a IV-a. Meciurile nu vor fi elocvente pentru că se vor juca pe terenuri cu zăpadă”, a completat team-managerul Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |