STIRI Liga I Creează-ţi produsul dorit cu Oţelul

Materiale promotionale OtelulMateriale promotionale OtelulClubul Oţelul pregăteşte redeschiderea magazinului oficial şi oferă şansa suporterilor de a-şi crea propriile modele de obiecte promoţionale cu însemnele echipei. Astfel, suporterii sunt invitaţi să vină cu idei la rubrica de comentarii, referitor la materialele roş-alb-albastre pe care şi le doresc. Cei mai talentaţi pot veni chiar şi cu modele, cu desene, dar se acceptă şi descrieri, explicaţii sau idei cât mai simple.

Aveţi libertatea de a propune sloganuri sau de a folosi orice siglă din istoria Oţelului. În plus, puteţi preciza ce v-aţi dori mai mult: tricouri simple, fulare, eşarfe, brăţări, steaguri, etc. ?
Clubul Oţelul, prin intermediul site-ului suporterilor, Dunărea Bătrână, îşi doreşte să se apropie din nou cei care susţin echipa gălăţeană şi, din acest motiv, le cere părerea acestora, iar la redeschiderea fan-shopului, fanii pot găsi chiar modelele pe care le-au propus sau votat.
Aşadar, nu fiţi timizi şi trimiteţi sugestii sau schiţe la rubrica de comentarii sau pe una din următoarele pagini de facebook: https://www.facebook.com/OtelulGalatiOficial sau https://www.facebook.com/fcotelulgalati?fref=ts    

Lucian Ionescu (director de imagine Oţelul): “În zilele următoare vom da drumul la un fan-shop online. Oţelul Galaţi va fi primul club din ţară care va beneficia de un fan-shop mobil. Gălăţenii care vor comanda produse le vor primi acasă, aduse chiar de către maşina clubului!”

Login sau crează cont pentru a comenta              |