STIRI Liga I “Am rămas la Oțelul, chiar dacă am avut discuții cu mai multe echipe”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuCurtat de echipe din țară și din străinătate în vacanța de iarnă, antrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeș, a declarat că a rămas la Oțelul pentru că mai crede în salvarea de la retrogradare:

“Am rămas la Oțelul, chiar dacă am avut discuții cu mai multe echipe printre care și una din România. Vreau să rămân pentru că eu cred foarte mult că, dacă vom reuși să aducem 5-6 jucători de valoare, o să rămânem în prima ligă. Fără transferuri ne va fi foarte greu, chiar imposibil, să ne salvăm. Noi trebuie să facem minim 28-30 de puncte. Vreau să plec în pregătire cu mare marte din lotul cu care vom aborda returul. Sunt mulțumit că cei din conducere depun toate eforturile pentru a aduce jucătorii pe care îi doresc. Cu orice jucători de valoare care vin, ne cresc șansele de salvare de la retrogradare. Am nevoie de șase jucători valoaroși aduși în această iarnă. Nu le pot garanta un loc de titular celor care vin. În tur banca de rezerve nu prea ne-a ajutat, așa că avem nevoie de un lot puternic, inclusiv pe banca de rezerve.”

În această iarnă presa centrală a citat mass-media belgiană care susţinea că Tibor Selymeş a fost dorit de Cercle Brugge, penultima în prima ligă din Belgia. Tehnicianul a confirmat că a fusese contactat, precizând că nu a primit şi vreo ofertă concretă. Tibor Selymes a fost jucător la Cercle Brugge timp de trei ani, în perioada 1993 – 1996.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |