STIRI Liga I Ottenhoff e out, Karlik nu a mai revenit

Karol KarlikKarol KarlikAdministratorul special al clubului Oţelul, Vlad Alexandru Răpişcă, a vorbit în direct la Digi24 Galaţi despre plecările de la echipă. El a confirmat că Samoel Cojoc şi George Bîrlădeanu au părăsit formaţia antrenată de Tibor Selymes. De asemenea, olandezului Ottenhoff i s-a reziliat contractul, el fiind considerat un transfer făcut în grabă. Chiar dacă cei din conducere nu îşi doresc acest lucru şi Karol Karlik are şanse minuscule să mai revină.


Vlad Răpişcă: “Noi, atunci când l-am adus pe Ottenhoff, eram obligaţi să aducem un fundaş central, tocmai schimbam liniile. A fost o alegere destul de rapidă. Din păcate, el nu s-a ridicat la aşteptările noastre, fotbalistic vorbind. Când am discutat cu jucătorul şi cu impresarul său ni s-a spus că este pregătit fizic 100%, dar nu era aşa. Din acest motiv suntem în postura de a rezilia contractul cu el! Cu Samoel Cojoc suntem în discuţii şi am ajuns la un acord de întrerupere a înţelegerii. Cu Bîrlădeanu la fel... Vreau să le mulţumesc pentru tot ce au făcut la Oţelul Galaţi. Cojoc a fost unul dintre jucătorii de bază la un moment dat. Alegerile legate de plecări au fost făcute de către staff-ul tehnic, eu pot să-mi dau cu părerea doar vizavi de salarii, de treburile administrative. Nu am experienţă în alegerea unui jucător sau a criteriilor după care se fac transferurile. Abia acum intru în aceste detalii. Jula nu pleacă, el suferă în urma unei accidentări mai vechi şi nu trebuie forţat. Analizăm în continuare, până la cantonamentul montan, iar apoi vom da informaţii noi legate de plecări. E o analiză atentă, din acest motiv nu dăm încă toate informaţiile. Cu Karlik avem ceva discuţii, sperăm să le concretizăm. E posibil şi să ne părăsească. El este un jucător care ne-a ajutat şi ne poate ajuta în continuare fără discuţie. În funcţie de veniri, vedem şi pe cine păstrăm.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 15-01-2015 12:59

ei, asta e amatorism curat!mi-e cam frica sa ma gandesc la viitor cu astfel de "mutari pe piata transferurilor", mai ales in situatia in care suntem in clasament!

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 bigsorin » 15-01-2015 16:24

primul e slab n-are loc la otelul Karlik e ,uncitor dar tehnic slabut da foarte multe pase gresite deci nu cred ca sunt pierderi avem nevoie de jucatori mult peste calitatea lor

bigsorin

  •  
  •  

#3 claudiuFCOG » 16-01-2015 12:03

din pacate fara bani nu o sa se faca mare lucru...

claudiuFCOG

  •  
  •  

#4 Crassy » 16-01-2015 13:53

Oare de ce nu se incearca vanzarea lui urgenta pe macar 100K(cota lui actuala, din cate inteleg, e in jur de 250K)?
Ar fi un "win-win situation"! 8)

Crassy

Login sau crează cont pentru a comenta              |