STIRI Liga I Modele de tricouri pentru suporterii Oţelului Galaţi

TricouriTricouriClubul Oţelul ne prezintă astăzi şi primele modele de produse care vor apărea în noul magazin online al clubului care ar urma să se deschidă în doar câteva zile. Este vorba de 3 modele de tricouri negre, inscripţionate cu numele echipei noastre. Imprimeurile mai conţin şi anul înfiinţării, mingea clasică şi culorile roş-alb-albastre ale echipei noastre, în funcţie de model. Puteţi admira fiecare produs în parte în poza alăturată.


Tricourile fac parte din noua serie de produse promoţionale marca Oţelul ce urmează a fi lansate în cel mai scurt timp. Printre altele, în noua strategie de marketing, s-a anunţat un magazin online, comenzi prin mail sau telefon, transport direct acasă la cumpărător, iar în plus fanii au ocazia să vină cu idei, desene, descrieri, schiţe, etc., cu referire la materialele roş-alb-albastre pe care şi le doresc. Chiar vă încurajăm să veniţi cu propuneri legate de produsele dorite la secţiunea de comentarii. Clubul promite şi preţuri accesibile pentru fiecare suporter în parte, tricourile de mai sus urmând a costa maxim 35 de lei.

„Dincolo de problemele strict fotbalistice cu care ne confruntăm, trebuie să ne gândim la imagine și la suporteri. Pe parcursul unei săptămâni aceștia își văd favoriții doar timp de 90 de minute și în mod sigur își doresc să se simtă aproape de echipă și în restul timpului. Nu numai că vom încerca să le oferim produsele dorite, dar îi invităm să vină cu propuneri și chiar să conceapă grafica pentru tricouri, șepci, etc. Este normal să îi oferi fanului exact ceea ce își dorește. Vom încerca să implementăm și un sistem de livrare, cred că unic în fotbalul românesc. Vom alege o zi a săptămânii în care suporterii din Galați care au comandat produse le vor primi acasă aduse chiar de către mașina clubului. Pentru atașamentul de care dau dovadă, fanii merită mult mai mult decât rezultatele de pe terenul de joc. Până la startul returului va fi redeschis și fan-shopul  de la stadion.”, a declarat directorul de imagine Lucian Ionescu.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 romeo » 15-01-2015 13:59

Tricourile pe fond negru au un aspect ultra , adevarat ..dar sunt "mohorate" si nu invioreaza tribuna .
Pentru Sidexplozia cred ca sunt ok , eu mi-as dori pe un fond albastru ( rosu nu imi place , il asociez cu dinamo-steaua-comunistii) sau alb ...negru nu face parte din tricolorul otelar.Pana la urma oricum ar fi , e bine ca este si vom cumpara, cu siguranta!
+1

romeo

 •  
 •  

#2 AndreiM » 15-01-2015 14:20

Da Sidexplozia sunt ultra?

AndreiM

 •  
 •  

#3 Maresalul » 15-01-2015 14:34

si ce sa admiram? sunt modele banale
−1

Maresalul

 •  
 •  

#4 romeo » 15-01-2015 16:04

Citez pe AndreiM:
Da Sidexplozia sunt ultra?

whatever : Sidexplozia /Steel boys - era o referinta la galeria organizata
Si ..Da..ei sunt ultrasii nostrii si eu ii apreciez , au sange ,sunt nationalisti atat locali cat si nationali
+1

romeo

 •  
 •  

#5 jean404 » 15-01-2015 17:08

Frumoase tricourile...sa apara si produse de genul care se gaseau la magazinul de la banci (bratari, miniechipamente,brel ocuri,etc). Imi placea mult si tricoul ala de bumbac cu ##I Love Otelul !##

jean404

 •  
 •  

#6 bigsorin » 15-01-2015 17:56

eu as merge pe tricourile care le-au purtat campionii acelea au fost reusite

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |