STIRI Liga I TRANSFER: OŢELUL L-A READUS PE IORGA

Laurentiu Catalin IorgaLaurentiu Catalin IorgaDupă ce l-a readus pe Florin Cernat acasă după 14 ani, conducerea Oţelului încearcă să menţină aceeaşi linie şi merge pe linia “repatrierilor”. Oficialii roş-alb-albaştri au reuşit să-l readucă la Galaţi pe un fost campion cu Oţelul, crescut în propria pepinieră.
Este vorba de Laurenţiu Cătălin Iorga, care revine ca împrumut de la Pandurii Târgu Jiu, unde a jucat însă destul de rar. Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă îşi doresc jucători precum Iorga, deoarece acesta ar lupta cu siguranţă mai mult ca alţii pentru salvarea clubului care l-a lansat în fotbal.

Comunicat FC Oţelul Galaţi: “Conducătorii formației Oțelul Galați încearcă să-și respecte promisiunile făcute antrenorului Tibi Selymes legate de întărirea lotului cu jucători de valoare vitali în luptă pentru salvarea de la retrogradare. Astfel, în compartimentul median se va integra începând de azi și mijlocașul Laurențiu Cătălin  Iorga adus sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu.

„Am cunoscut la Galați momente frumoase, culminând cu câștigarea titlului. Nu puteam să rămân nepăsător atunci când am văzut situația dificilă cu care se confruntă Oțelul. Vreau să pun și eu umărul și împreună cu coechipierii mei să salvăm Oțelul de la retrogradare”, a declarat Iorga.

Laurențiu Iorga a făcut parte din echipa Oțelului care devenea campioană în 2011. Acesta va juca la Oțelul până la finalul campionatului.

„Iorga a dovedit că are caracter. Nu a stat prea mult pe gânduri și a venit să ne ajute. Transferul lui reprezintă un pas mare pentru noi. Sperăm că în viitorul apropiat să mai avem parte de astfel de surprize plăcute și să ne întărim așa cum ne dorim”, a spus și team-managerul Cristi Munteanu.

Originar din Babadag (jud. Tulcea), Laurenţiu a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Per total a strâns 179 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 23 de goluri. A fost campion şi supercampion cu Oţelul în 2011 şi a evoluat de 3 ori în Liga Campionilor! De asemenea, a strâns 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23.
El a fost transferat acum un an la Astra Giurgiu, de unde a plecat în vară la Pandurii Târgu Jiu, dar la niciuna dintre aceste echipe nu a jucat la fel de bine ca pentru Oţelul.
Laurenţiu Cătălin Iorga a fost trecut de Dunărea Bătrână, în rândul celor 50 de legende ale clubului Oţelul, pentru contribuţiia sa importantă la obţinerea titlului din 2011.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 mj » 15-01-2015 15:17

Bun Re-Venit Iorga! Dregan poți oferi pe surse alte sosiri în viitorul apropiat?!

mj

 •  
 •  

#2 Dregan » 15-01-2015 15:20

Citez pe mj:
Bun Re-Venit Iorga! Dregan poți oferi pe surse alte sosiri în viitorul apropiat?!

Tot ce stiu apare pe site. Asa ca in afara de Stelica Nicolita, Banel Nicolita, Cornel Rapa sau Ionut Neagu, un fundas central care a jucat Bundesliga, nu cunosc cu ce jucatori se mai discuta.
+1

Dregan

 •  
 •  

#3 mj » 15-01-2015 15:21

Știi ca se poarta discuții cu Nicoliță-Stelian. Imprumuturile lui Neagu și Râpă mai sunt de actualitate?!

mj

 •  
 •  

#4 mj » 15-01-2015 15:22

Mulțumesc! Speram să se concretizeze transferurile dorite și sa reușim salvarea echipei. Doamne ajuta!
+1

mj

 •  
 •  

#5 Dregan » 15-01-2015 15:24

Despre Stelica Nicolita s-a scris de dinainte de reunire si, da, Rapa si Neagu sunt doriti in continuare la echipa.

dunareabatrana.ro/.../...

dunareabatrana.ro/.../...

Dregan

 •  
 •  

#6 romeo » 15-01-2015 16:08

Sa fie de bun augur aceste reveniri ! Insa, este foarte greu sa gandim ca vor mai fi la fel de eficienti , dar poate pentru o salvare de la retrogradare ne facem.Sincer , nu vad locul la alde Nicolita in echipa noastra , nici unul , nici altul! Chipirliu va fi o revelatie

romeo

 •  
 •  

#7 bigsorin » 15-01-2015 16:46

bine ai revenit iorga sper sa nu fie afectat de lipsa jocurilor,chiar sper sa aiba pofta de joc cred ca e un transfer reusit

bigsorin

 •  
 •  

#8 Aruon » 15-01-2015 19:20

Bun venit.Cred ca ne va ajuta,are ceva experienta.Acum as vrea sa nu il huiduie iar (non)suporterii Otelului..cand greseste cate o minge.

Aruon

 •  
 •  

#9 Issos » 15-01-2015 19:28

Bine ai revenit Laurentiu, mult succes. Nu pot sa nu remarc cum unii isi schimba parerile peste noapte, multi din cei care il huleau si il voiau plecat, acum se bucura de revenirea sa. sper sa nu mai beneficieze de huiduieli.

Issos

 •  
 •  

#10 Crassy » 16-01-2015 14:04

Cu tot respectul pt Laurentiu Iorga, dar tare imi este frica de faptul ca nu prea mai are chef de fotbal!
Sa nu te poti impune la o contra-candidata la retrogradare (Pandurii Tg Jiu), spune multe!
Insa calitate are:), doar placerea de a juca fotbal trebuie sa si-o regaseasca :P
Sper sa fi venit ambitios si determinat pt ca rolul ce i se atribuie acum e destul serios!!! Indolenta(pe care o arata de multe ori pe teren - vezi tricourile imaculate cu care iesea cand restul erau negri de namol- ) trebuie lasata pana dupa retur cand poate, pt a ne da o palma morala se va bucura pe gard alaturi de noi suporterii!
+1

Crassy

 •  
 •  

#11 corneliu » 16-01-2015 14:33

Nu pot sa ma camuflez ca altii.Nu am nici o admiratie pt astfel de jucatori,resping pana la capat specimene ce au atitudinea si superficialitatea lui.Este exact opusul a ceea ce se doreste si a fost mereu la Otelul,adica angajament si sacrificiu.Este contraindicat si chiar nociv..le poate influenta negativ atitudinea coechipierilor. Contributia lui la castigarea campionatului a fost la fel de importanta ca a femeii de sreviciu.E adevarat ca a iesit campion,dar este fals ca ar fi avut vreo contributie.A fost umplutura :-*
−7

corneliu

Login sau crează cont pentru a comenta              |