STIRI Liga I Stelică Nicoliţă vine la Oţelul

Stelica NicolitaStelica NicolitaÎn încercarea de a-l legitima pe mijlocașul de bandă Bănel Nicoliță, reprezentanții echipei Oţelului au pus ochii şi pe fratele acestuia, Stelian, atacant al echipei CF Brăila. Jucătorul în cauză a creat mari probleme formaţiei noastre în meciul din şaisprezecimile Cupei disputat în oraşul vecin în 2014. De altfel, cei din conducere au recunoscut că încă de atunci l-au ochit pe Nicoliţă “junior”. Oficialii brăileni au precizat că fotbalistul va fi împrumutat la Oţelul, el având deja permisiunea conducerii de acolo de a juca cel puţin până la vară la Galaţi.

Stelian Nicoliță, în vârstă de 25 de ani, este atacant, iar în acest sezon de Liga a II-a a reușit să înscrie 6 goluri în cele 16 partide în care a evoluat.

"Am discutat cu domnul Cristi Munteanu şi ne-am dat acordul pentru împrumutul lui Stelian Nicoliţă la Oţelul Galaţi. Mai mult ca sigur acesta va juca pentru jumătate de an acolo. Stelian este un copil crescut de noi, la Conpet Cireşu şi ne-am bucura ca el să facă pasul spre Liga I. Acolo poate să confirme şi, cine ştie, poate va avea un viitor strălucitor. Este şansa lui, iar noi ne bucurăm pentru el. Mai mult ca sigur va ajunge la Oţelul", a precizat Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila, pentru Infobraila.

Bănel Nicoliţă: „Aşa este, cei din Galaţi mi-au făcut o propunere. Mi-au spus că dacă vin la Oţelul, îl pot lua şi pe Stelian, fratele meu, acolo. Ar fi de vis să joc alături de el. Dar eu îmi doresc să prind un contract peste hotare, asta este cel mai important pentru mine. Dacă nu-mi voi găsi un angajament, îi voi suna pe cei de la Oţelul pentru a discuta concret. Aşa a rămas”, a declarat Bănel Nicoliță pentru cotidianul Fanatik.

Login sau crează cont pentru a comenta              |