STIRI Liga I Ciprian Milea, aproape de CSMS Iași

Ciprian MileaCiprian MileaProcesul de remaniere al lotului condus de Tibor Selymes continuă, iar după ce ieri a perfectat împrumutul lui Cătălin Laurențiu Iorga de la Pandurii Tg. Jiu, gruparea gălățeană este activă și la capitolul plecări. Astfel, după ce au fost anunțate discuțiile de încetare a raporturilor contractuale cu jucătorii Ottenhoff, Marus, Cojoc și Bârlădeanu, Oțelul este aproape de a se despărți și de Ciprian Milea, mijlocașul la închidere ce poate evolua și pe flancul drept al apărării. Fotbalistul care a evoluat în acest sezon în 7 partide în tricoul roș-alb-albastru este dorit de formația CSMS Iași, Milea fiind în trecut component de bază al fostei Politehnica, iar evoluțiile bune ale jucătorului în vârstă de 30 de ani se pare că nu au fost uitate de cei din Copou. Conform ziarului regional „Evenimentul”, mijlocașul cotat la 150.000 de euro este aşteptat la Iași în aceste zile pentru a putea fi urmărit la lucru de antrenorul Nicolo Napoli la un meci-școală pe care componenţii lotului ieşean îl vor susţine.

Ciprian Ştefan Milea este gălăţean la origini şi a sosit gratis la Oţelul la începutul lui 2011 de la Politehnica Iaşi, dar nu a jucat atunci niciun meci în tricoul roş-alb-albastru, el fiind în recuperare după o accidentare deosebit de gravă, urmată de două operaţii la genunchi. A fost împrumutat o perioadă la Fortuna Brazi, de unde a revenit acum un an. Mijlocaşul a fost crescut de Dunărea şi a mai trecut pe la Petrolul, iar la nivelul primei divizii jucase doar pentru Politehnica şi CSMS Iaşi până la venirea la Oțelul. Pentru echipa noastră a bifat 30 de prezențe, a marcat un gol și a oferit două assist-uri în cele 1.864 de minute evoluate.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Crassy » 16-01-2015 13:48

Mai are contract cu noi? Sau pleaca liber?
In alta ordine de idei, putem scoate macar 100K din cele 150.000 la care e cotat? Ar fi cel mai mare ajutor pe care l-ar putea oferi Ciprian Milea Otelului, daca ar trage tare la acel meci scoala si s-ar ajunge la realizarea transferului undeva in jurul sumei mentionate mai sus!
Parerea mea! :-*

Crassy

Login sau crează cont pentru a comenta              |