STIRI Liga I “Renunț la bani să sprijin Oțelul, totul este mediat afectiv”

Valentin SinescuValentin SinescuValentin Sinescu, fostul antrenor secund al Oțelului, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că va face același gest pe care l-a întreprins Petre Grigoraș, adică va renunța la o sumă de bani pentru a ajuta echipa!


„Cei din conducerea Oțelului nu trebuie să facă eforturi legate de despărțirea mea. Dacă un om deosebit cum este  Petre Grigoraș a renunțat la o sumă consistentă de bani ca să sprijine echipa care trece prim momente delicate, eu pot să fac același lucru, să caut să ne despărțin în condiții amiabile. Totul este mediat afectiv, mediat și familial.” 

În luna octombrie a anului trecut, legendarul antrenor al Oțelului, Petre Grigoraș, a anunțat tot la Lider Sportiv că va renunța la banii pe care îi are de primit de la Oțelul pentru a ajuta echipa: „Am decis să renunţ la orice litigiu cu Oţelul, renunţ la banii pe care i-aş mai fi avut de primit. Am vorbit deja cu actualii conducători şi le-am zis să-mi trimită hârtiile să semnez că renunţ la banii pe care trebuie să-i primesc.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 17-01-2015 03:40

Dar daca l-a cumparat Petrolul, nu trebuia sa luam niste bani pe el? Probabil el a renuntat la bani iar Otelul nu a cerut nimic.. zic si eu.
Sau e cum zice el.
Trebuie sa scapam de acest moment, e o perioada grea pentru fotbal, chiar si Borussia Dortmund e in acceasi situatie cu noi, ei deja si-au depus actele pentru liga 2... ne trbuie un investitor neaparat, e greu asa, chiar daca am ramane in liga 1, sezonul viitor am lua-o de la capat si ce facem? ne patam istoria.

Steel Dany

  •  
  •  

#2 bigsorin » 17-01-2015 10:50

bai eu nu inteleg toti care vin la noi muncesc o perioada,dupa care ca sa scape de noi renunta la bani,deci muncesc degeaba si care se trezrsc mai repede pierd mai putin restul muncesc degeaba 3,4 luni pai cine sa mai vina aici cand vad ce patesc altii?
+1

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |