STIRI Liga I Cornel Râpă spune „pas” Oțelului

Cornel RâpăCornel RâpăDorit în această iarnă de oficialii gălățeni, Cornel Râpă, fostul jucător al Oțelului, nu ia în calcul o posibilă revenire la clubul care l-a lansat în fotbal.

În ciuda faptului că a evoluat destul de rar, fundașul dreapta și-a declarat intenția de a rămâne la actuala sa formație, deși conducerea oțelară ar fi dorit să îl readucă la Galați, sub formă de împrumut până în vară, pentru a putea pune umărul la salvarea de la retrogradare a echipei cu care a devenit campion în 2011.

„Normal că atunci când nu joci atât cât îţi doreşti, ai anumite gînduri să pleci, dar nu vreau să mă dau bătut. Dorinţa mea este să mă impun ca titular, însă decizia e a staff-ului. Mie nu-mi rămîne decât să mă pregătesc cât mai bine. Obiectivul meu e să devin titular la Steaua. Nici un transfer nu-ţi garantează locul în echipă. Sigur, în Ghencea e mai greu să devii om de bază, dar prefer să lupt pentru acest loc aici decât la Galaţi”, a declarat Cornel Râpă, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Râpă a fost promovat în prima echipă a Oţelului de către antrenorul Petre Grigoraş în anul 2008. A reușit să obțină în tricoul roș-alb-albastru titlul de campion și Supercupa României în 2011.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 dj » 17-01-2015 13:27

foarte bine faci
+1

dj

  •  
  •  

#2 bigsorin » 17-01-2015 15:24

sa ramana milea are aceiasi valoare ca rapa pe postul ala

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |