STIRI Amicale Primele două amicale

Otelarii vor avea doua amicale la munteOtelarii vor avea doua amicale la munteOțelul va pleca azi în primul cantonament al iernii, la Poiana Brașov, unde va susține și primele două meciuri amicale. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul Cristi Munteanu a anunțat că echipa pe care o conduce şi-a stabilit deja un adversar, iar al doilea urmează să fie anunţat în zilele următoare.


„Echipa se duce duminică în cantonament la Poiana Brașov. Din Galați va pleca un lot din care vor face parte în jur de 22 de jucători, plus doi portari. În mare avem stabiliți și adversarii din cele două meciuri amicale din cantonamentul montan. Tibi Selymeș, fiind din Brașov, a vorbit cu cei de la Râșnov (N.R. Olimpic Cetate Râșnov, Liga a IV-a Brașov) și vom juca cu ei. În al doilea meci de verificare e posibil să jucăm cu cei de la Cristian (N.R. Inter Cristian, liderul din Liga a IV-a Brașov) sau cu cei din Câmpina, nu este nimic bătut în cuie. Nu ne interesează adversarii, ținând cont că vom juca pe terenuri grele cu zăpadă. Vrem adversari din ligile inferioare pentru a nu risca o eventuală accidentare a jucătorilor noștri.”

www.sportgalati.com

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

Primele două amicale

Oțelul va pleca azi în primul cantonament al iernii, la Poiana Brașov, unde va susține și primele două meciuri amicale. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul Cristi Munteanu a anunțat că echipa pe care o conduce şi-a stabilit deja un adversar, iar al doilea urmează să fie anunţat în zilele următoare.

„Echipa se duce duminică în cantonament la Poiana Brașov. Din Galați va pleca un lot din care vor face parte în jur de 22 de jucători, plus doi portari. În mare avem stabiliți și adversarii din cele două meciuri amicale din cantonamentul montan. Tibi Selymeș, fiind din Brașov, a vorbit cu cei de la Râșnov (N.R. Olimpic Cetate Râșnov, Liga a IV-a Brașov) și vom juca cu ei. În al doilea meci de verificare e posibil să jucăm cu cei de la Cristian (N.R. Inter Cristian, liderul din Liga a IV-a Brașov) sau cu cei din Câmpina, nu este nimic bătut în cuie. Nu ne interesează adversarii, ținând cont că vom juca pe terenuri grele cu zăpadă. Vrem adversari din ligile inferioare pentru a nu risca o eventuală accidentare a jucătorilor noștri.” 

 

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 myhaymyhaygl » 18-01-2015 12:21

Ba din contra,mai mare este riscul unor accidentari in acest caz..

myhaymyhaygl

  •  
  •  

#2 surynam » 18-01-2015 12:45

Citez pe myhaymyhaygl:
Ba din contra,mai mare este riscul unor accidentari in acest caz..

Gica contra lasa oamenii sa-si faca treaba!

surynam

  •  
  •  

#3 myhaymyhaygl » 18-01-2015 13:24

Citez pe surynam:
Citez pe myhaymyhaygl:
Ba din contra,mai mare este riscul unor accidentari in acest caz..

Gica contra lasa oamenii sa-si faca treaba!

Eu doar am spus un adevar..n-am zis ca nu e bine ca jucam aceste amicale :D

myhaymyhaygl

Login sau crează cont pentru a comenta              |