STIRI Liga I “Perioada de transferuri nici măcar nu s-a deschis în mod oficial”

Vlad Rapisca (in stanga)Vlad Rapisca (in stanga)Administratorul special al clubului Oţelul, Vlad Alexandru Răpişcă, a vorbit în direct la Digi24 Galaţi despre transferurile care sunt dorite la echipă, situaţia lui Bănel şi Stelică Nicoliţă, dar şi a lui Cornel Rîpă sau Ionuţ Neagu, dar şi de ce preferă fotbaliştii români în detrimental celor străini în acest moment.


Vlad Răpişcă: “Din punctul meu de vedere trebuie clar crescut nivelul pe faza de atac. Dacă pe apărare, Tibor Selymes împreună cu jucătorii au reuşit să ajunga la performanţe de genul jocurilor cu Petrolul şi Astra, pe atac am suferit şi trebuie crescută calitatea în acea zonă. Dacă ajungem la o înţelegere cu Bănel Nicoliţă, el ar putea veni direct în cantonamentul montan. Este un jucător care nu are nevoie de nicio prezentare, clar ne poate ajuta, iar noi ni-l dorim la echipă. Să vedem dacă putem să-l şi aducem. Ne-am întări pe banda dreaptă cu un fundaş/mijlocaş, pentru că Bănel poate juca pe ambele posturi şi clar ne-am întări pe faza ofensivă cu el. Mie mi-a plăcut şi fratele lui Bănel, Stelică Nicoliţă. Mi se pare un jucător bun, cu viteză bună, are “splină” ca şi fratele său. În meciul de Cupă, când am jucat la Brăila, chiar ne-a pus probleme şi eu de atunci am zis că ar putea fi o soluţie pentru noi, fără să mă gândesc că la un moment dat putem să îi avem pe ambii fraţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu Bănel, el aşteaptă oferte doar din afară, iar dacă nu reuşeşte vine la noi. E greu să vorbeşti de un acord cu Râpă sau Neagu pentru a veni la Oţelul atât timp cât jucătorii pleacă în cantonament cu altă echipă. Să vedem ce se întâmplă, apele trebuie să se liniştească. Perioada de transferuri nici măcar nu s-a deschis în mod oficial. Noi am fi mai mult de cât deschişi pentru o colaborare cu Râpă şi Neagu. Sunt doi jucători care clar ne-ar putea ajuta. Sunt mai mulţi jucători cu care avem discuţii... Trebuie să punem bine în balanţă lucrurile, pentru că una e să aduci jucători din campionatul românesc, care cunosc problemele cu care se confruntă echipele, ştiu stilurile antrenorilor, cunosc adversarii şi alta este să vii cu fotbalişti din afară care nu sunt obişnuiţi cu nimic din ce avem aici. Nu sunt obişnuiţi cu clima, cu mentalitatea, cu problemele din fotbalul românesc... Noi trebuie să gândim o strategie pentru următoarele 4 luni de zile şi atunci ne trebuie jucători cu experienţă şi care se pot adapta uşor. Ca avantaj pentru a convinge jucătorii să vină la noi avem grupul de conducere pe care l-am format aici, cu Munteanu şi Burcă. O să aveţi nişte surprize interesante! Nu vrem să repetăm greşelile care s-au făcut în vară. Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a-i aduce, nu mai putem aduce jucători şi să ne dăm seama pe parcurs că nu ne sunt de folos. În momentul de faţă avem un lot de jucători care ne acoperă mevoile. E în mare lotul cu care am preluat noi conducerea, de după etapa a 7-a. Vrem să ne îmbunătăţim lotul şi să să ne întărim în compartimentele unde s-a văzut că avem probleme. Vom avea un lot de minim 25 de jucători, plus câţiva tineri pe care îi creştem pe lângă echipa mare şi aici mă refer la Moglan, Stoian, etc. Miron şi Tudorie sunt deja consacraţi la nivelul lotului şi ne bucură lucrul ăsta.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 18-01-2015 14:46

Nu ne mai aburiti atat,vom face probabil niste transferuri de umplutura fiindca nimeni nu vrea sa vina la noi ,pe locul 17,in insolventa,cu problemele pe care le avem etc...Sa ne bucuram de fotbal returul asta ca dupa cine stie cand o sa mai vedem fotbal de liga 1 la Galati..
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Leviathan » 18-01-2015 17:30

Si e motiv de lauda??? cu asta te lauzi?? mai bine ai baga capu in nisip

Leviathan

  •  
  •  

#3 claudiuFCOG » 19-01-2015 12:09

Sa fim seriosi,echipa este condamnata la liga a2a...

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |